Μπορεί η σόδα να διευρύνει το πέος;

Η διεύρυνση του πέους μαγειρικής σόδας είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι άντρες για να παχύνουν και να επιμηκύνουν την αξιοπρέπεια τους. Οι γιατροί και οι ασθενείς αντιδρούν διαφορετικά στη χρήση αυτής της μεθόδου. Είναι δυνατόν και πώς να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα

Τα οφέλη από τη χρήση μαγειρικής σόδας

Όσον αφορά τη διεύρυνση του πέους, η σόδα είναι χρήσιμη επειδή ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Εξάλλου, οι παράμετροι του πέους κατά τη διάρκεια της διέγερσης εξαρτώνται άμεσα από τον όγκο της πλήρωσης του στυτικού ιστού με αίμα. Το προϊόν σόδας σας επιτρέπει να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο αναπαραγωγικό όργανο.

Επιπλέον, η σκόνη ψησίματος έχει τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

 1. Αποτρέπει την υπερβολική αύξηση βάρους.
 2. Επιταχύνει την επούλωση των ιστών.
 3. Ανακουφίζει από την καούρα.
 4. Ομαλοποιεί το μεταβολισμό των ουσιών.

Χάρη σε αυτό το περίπλοκο αποτέλεσμα, η σόδα μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα. Δεν είναι για τίποτα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών ασθενειών του σώματος.

μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή ευαισθησίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη σόδα για τη διεύρυνση του πέους;

Η διεύρυνση του πέους με σόδα στο σπίτι γίνεται με διάφορους τρόπους. Κάθε ένα από αυτά αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

Από του στόματος πρόσληψη

Η διεύρυνση του πέους με σόδα γίνεται επίσης με τη βοήθεια της λήψης του φαρμάκου. Για να γίνει αυτό, παρασκευάζεται μια λύση από μισό κουταλάκι του γλυκού του προϊόντος και ένα ποτήρι γάλα. Το προκύπτον προϊόν λαμβάνεται καθημερινά για ένα μήνα.

Το διάλυμα σόδας όχι μόνο θα βοηθήσει στην αύξηση της αξιοπρέπειας των ανδρών, αλλά και στον καθαρισμό του σώματος, στην πρόληψη του σχηματισμού κακοήθων όγκων, στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και στην απώλεια υπερβολικού σωματικού βάρους.

καθάρισμα

Το έντερο είναι το πιο σημαντικό πεπτικό όργανο. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη δραστηριότητά του, η παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα διαταράσσεται. Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι ο καθαρισμός των εντέρων μπορεί να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη διεύρυνση του πέους.

Για τον καθαρισμό, οι μικροκυκλωτήρες παρασκευάζονται με διάλυμα σόδας. Παρασκευάζεται ως εξής: ένα μεγάλο κουτάλι όξινου ανθρακικού νατρίου χύνεται με ένα λίτρο ζεστό νερό που είχε προηγουμένως βρασθεί. Δώστε κλύσματα μία φορά την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας είναι 30 ημέρες.

Λουτρά Lye

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας είναι να κάνετε αλκαλικά λουτρά. Για να γίνει αυτό, διαλύστε 500 g προϊόντος σόδας σε 3 λίτρα νερού και στη συνέχεια ρίξτε το στο μπάνιο. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι άνετη για το σώμα. Συνιστάται να μην κάνετε μπάνιο για περισσότερο από μισή ώρα και να χρησιμοποιείτε ντους με αντίθεση όταν τελειώσετε.

Τα μπάνια μαγειρικής σόδας βοηθούν στην ανδρική σας παχιά και μεγαλύτερη διάρκεια. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εμφάνιση φλεγμονής του προστάτη και των γεννητικών οργάνων, προκειμένου να απαλλαγείτε από το σώμα από επιβλαβείς ουσίες.

Μπάνια με σόδα για μεγέθυνση του πέους

Μετά το μπάνιο, πρέπει να κάνετε ντους αντίθεσης για να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος.

Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε συμπυκνωμένα μπάνια που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, η περιεκτικότητα σε σόδα για τη διεύρυνση του αρσενικού οργάνου είναι υψηλότερη, επομένως είναι σημαντικό να μην βλάψετε το δέρμα του πέους. Διαφορετικά, θα υπάρχει μια δυσάρεστη αίσθηση καψίματος.

Συμπιεσμένο

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα είναι να εφαρμόσετε κομπρέσες. Για να γίνει αυτό, αναμίξτε 10 μεγάλα κουτάλια του προϊόντος με ένα λίτρο ζεστού νερού. Στη συνέχεια παίρνουν μια λωρίδα φυσικής ουσίας, την βυθίζουν στο διάλυμα και την τυλίγουν γύρω από το πέος.

Συνιστάται να κάνετε τη διαδικασία τρεις φορές την ημέρα. Χάρη σε αυτήν, η ροή του αίματος αυξάνεται γρήγορα, γεγονός που οδηγεί στην επιμήκυνση και την πάχυνση του αρσενικού γεννητικού οργάνου.

μασάζ

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα γίνεται με μασάζ. Η διαδικασία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες. Όλα αυτά έχουν ευεργετική επίδραση στη βελτίωση των διαστάσεων της αρρενωπότητας.

Το μασάζ πραγματοποιείται ως εξής:

 1. Πριν από αυτό, το δέρμα του πέους ζεσταίνεται. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα εμποτισμένη με ζεστό νερό.
 2. Μουλιάστε τα χέρια σας λίγο και πασπαλίστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω τους.
 3. Κάντε μασάζ στο αναπαραγωγικό όργανο με κινήσεις ελαφρού τριψίματος από τη βάση προς το φρενίτιδα.
 4. Μετά τη διαδικασία, το προϊόν σόδας ξεπλένεται με ζεστό νερό.

Συνιστάται μασάζ το βράδυ πριν από το κρεβάτι. Μετά τη διαδικασία, θα πρέπει να ξαπλώσετε για λίγο, αφήστε το σώμα να χαλαρώσει. Η συχνότητα του μασάζ είναι 2 φορές την εβδομάδα.

σφουγγάρισμα

Για να μεγεθύνετε το πέος, προετοιμάζεται ένα ειδικό τρίψιμο με σόδα. Για το σκοπό αυτό, γίνεται ένα μείγμα νερού και τροφής σε αναλογία 1: 1. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πολτός. Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα, μια μικρή κουταλιά υγρού μελιού και μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου, που μπορούν να διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, προστίθενται σε αυτήν τη μάζα.

Το νερό σε αυτήν τη συνταγή μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως με φυτικά έλαια. Αλλά απλά μην χρησιμοποιείτε προϊόν ηλίανθου. Χάρη σε αυτά, θα είναι δυνατή όχι μόνο η διεύρυνση του πέους, αλλά και η βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, η επιτάχυνση της επούλωσης των ιστών και η πρόληψη της ανάπτυξης φλεγμονής.

Για να μεγεθύνετε το πέος, πρέπει να εφαρμόσετε ένα τρίψιμο με ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα στην επιφάνειά του και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις. Συνιστάται να κάνετε τη διαδικασία το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα.

Αντενδείξεις

Δεν είναι δυνατόν για κάθε άνδρα να έχει μεγέθυνση πέους με σόδα. Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τη χρήση του.

Απαγορεύεται η χρήση ενός προϊόντος σόδας ως εξωτερικού φαρμάκου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Η παρουσία βλαβών στο δέρμα του πέους.
 2. Ατομική δυσανεξία στην ουσία.
 3. Γενετική παθολογία.

Η από του στόματος κατανάλωση σόδας έχει τις ακόλουθες αντενδείξεις:

 1. Χρόνια γαστρίτιδα.
 2. Παραβίαση του στομαχικού οξέος.
 3. Γαστρικό έλκος των πεπτικών οργάνων.
 4. Αλλεργική αντίδραση.

Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιείτε σόδα που έχει λήξει. Επομένως, είναι σημαντικό να προσέχετε τη φρεσκάδα του. Είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προσοχή στο χρώμα και τη γεύση της σκόνης. Εάν η σκιά είναι κιτρινωπή και η μυρωδιά είναι δυσάρεστη, τότε απαγορεύεται η χρήση του προϊόντος.

Πέος μετά τη χρήση μαγειρικής σόδας

Σε μερικούς άνδρες, το όρθιο πέος είναι λιγότερο από τέσσερις ίντσες. Με μια τέτοια παθολογική κατάσταση, η χρήση σόδας δεν θα δώσει κανένα αποτέλεσμα.

Αρνητική επίδραση στο σώμα

Η σκόνη ψησίματος είναι ένα φυσικό προϊόν, επομένως η χρήση της είναι πρακτικά αβλαβής. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε με τη χρήση ανθρακικού οξέος. Διαφορετικά, η σόδα μπορεί να βλάψει το σώμα.

Εάν χρησιμοποιείται συχνά σε υψηλές δόσεις, το προϊόν μπορεί να βλάψει την επένδυση του γαστρεντερικού σωλήνα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ελκών στην εσωτερική επιφάνεια των οργάνων.

Όταν η σόδα συνδυάζεται με νερό, δημιουργεί διοξείδιο του άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, η λήψη ενός διαλύματος σόδας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό σχηματισμό αερίου και φούσκωμα.

Πώς η σόδα επιμηκύνει το πέος

Για πρώτη φορά, ο καθηγητής Ι. P. Neumyvakin μίλησε για τα οφέλη της μαγειρικής σόδας για το ανδρικό σώμα. Διερεύνησε τις ιδιότητες του όξινου ανθρακικού νατρίου στη θεραπεία του πεπτικού σωλήνα και διαπίστωσε ότι η τακτική λήψη ενός υδατικού διαλύματος με ένα κουταλάκι του γλυκού αυτής της λεπτής κρυσταλλικής σκόνης όχι μόνο έχει θετική επίδραση στη γαστρεντερική οδό, αλλά και στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Οι ακόλουθες αλλαγές σημειώθηκαν σε ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με σόδα:

 • η στύση έχει αυξηθεί.
 • Τα σημάδια της ανικανότητας μειώνονται.
 • η ροή του αίματος στα πυελικά όργανα έχει ομαλοποιηθεί.
 • Η βιοσύνθεση των ανδρικών σεξουαλικών ορμονών έχει επανέλθει στο φυσιολογικό.

Ταυτόχρονα, το πέος των ανδρών στη μελέτη έγινε μεγαλύτερο. Ο λόγος για τη διεύρυνση του πέους είναι επειδή η σόδα καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και ολόκληρο το σώμα από τοξίνες και δηλητήρια. Μετά τη λήψη του διαλύματος με το περιεχόμενό του, η εργασία όλων των ζωτικών συστημάτων ομαλοποιείται, αυξάνεται η ροή του αίματος στο πέος. Υπό την επίδραση μιας μεγάλης ποσότητας αίματος, οι θάλαμοι του στυτικού ιστού είναι τεντωμένοι. Έτσι, η μαγειρική σόδα αυξάνει το μέγεθος του πέους και τη διάμετρο του.

Αποτελέσματα της διεύρυνσης του πέους σόδας

Αρχικά, ορισμένοι γιατροί αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα της μαγειρικής σόδας στη διεύρυνση του πέους. Ωστόσο, μετά από λίγα χρόνια μετά την ανάγνωση των τελικών αποτελεσμάτων της έρευνας, συνειδητοποίησαν ότι βοηθά πραγματικά. Από τότε, το ανθρακικό νάτριο το έχει καταφέρει στη λίστα των καλύτερων αυτοεπιδοτούμενων επεκτατικών πέους.

Συνταγές ανθρακικού νατρίου για τη διεύρυνση του πέους

Αφού οι άντρες της λαϊκής ιατρικής έμαθαν ότι η σόδα προάγει πραγματικά την ανάπτυξη της ανδρικής αξιοπρέπειας, άρχισαν να εφεύρουν διάφορες συνταγές με το περιεχόμενό της. Παρακάτω είναι τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ανθρακικού νατρίου που θα σας επιτρέψουν να επιμηκύνετε το πέος κατά 2-4 εκατοστά χωρίς τη χρήση χαπιών και άλλων επικουρικών.

Ξεφλούδισμα για το πέος

Στο παρελθόν, οι άντρες τρίβουν το δέρμα του πέους στεγνό με σόδα χωρίς να χρησιμοποιούν πρόσθετα συστατικά. Αυτή η προσέγγιση βοηθά επίσης στην επίτευξη του αποτελέσματος, αλλά έχει μειονεκτήματα:

 • Ερεθισμός της επιδερμίδας
 • Επώδυνη επαφή;
 • μικρές πλημμύρες πληγές?
 • Κνησμός και κάψιμο.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ξηροί κρύσταλλοι γρατσουνίζουν ευαίσθητους ιστούς. Επομένως, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προετοιμάσετε ένα τρίψιμο, το οποίο θα επηρεάσει απαλά, όχι τραυματίζοντας, το δέρμα του πέους.

Απολέπιση με μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Η θεραπεία παρασκευάζεται ως εξής:

 1. 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο αναμιγνύονται με ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ.
 2. Όταν το κουάκερ είναι υγρό, προστίθεται λίγο αλεύρι.
 3. Το μείγμα συνδυάζεται με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ginseng και τοποθετείται σε ψυγείο.

Μετά από 40 λεπτά, το ξεφλούδισμα απομακρύνεται και θερμαίνεται σε θερμοκρασία σώματος σε υδατόλουτρο. Στη συνέχεια, το προϊόν εφαρμόζεται στο πλυμένο πέος και τρίβεται καλά με κινήσεις μασάζ. Μετά από αυτό, πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει το ξεφλούδισμα και να σχηματίσει μια κρούστα. Στη συνέχεια ξεπλένεται με ζεστό νερό.

Η διαδικασία εφαρμογής του μείγματος σόδας στον φαλλό επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για ένα μήνα. Στο τέλος αυτής της περιόδου, η κατάσταση των αναπαραγωγικών οργάνων βελτιώνεται και το πέος επιμηκύνεται έως και 3 εκατοστά.

Συμπιεσμένο

Για να προετοιμάσετε κομπρέσες θα χρειαστείτε:

 • σόδα - 1 κουταλάκι του γλυκού
 • ζεστό νερό σε ένα ποτήρι?
 • αιθέριο έλαιο (οποιοδήποτε, προαιρετικό) ·
 • Επίδεσμος ή αποστειρωμένη γάζα.

Προσθέστε δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο και μαγειρική σόδα στο ποτήρι. Όλα αυτά αναδεύονται. Στο τελικό διάλυμα, η γάζα ή ο επίδεσμος υγραίνεται και τυλίγεται γύρω από το πέος. Είναι σημαντικό το νερό να είναι ζεστό. Οι κρύες κομπρέσες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η εκδήλωση πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα. Διάρκεια - από 1 μήνα έως 40 ημέρες. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη συμπίεση από το πέος όταν έχει κρυώσει εντελώς. Μετά τη διαδικασία, το πέος ξεπλένεται και σκουπίζεται.

Το αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της συνταγής είναι το ίδιο με τη χρήση ενός απολεπιστή. Ωστόσο, εάν ένα άτομο θέλει να έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα από τις κομπρέσες σόδας, μπορεί να εναλλάσσεται ή να συνδυάζεται με άλλες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους. Αυτά μπορεί να είναι μασάζ, αντλίες κενού ή επέκταση, καθώς και η πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία των ανδρών.

λούτρο

Τα λουτρά με σόδα έχουν καταστεί εναλλακτική λύση στις κομπρέσες. Θα χρειαστείτε ένα βαθύ ποτήρι, ένα ποτήρι λίτρο ή ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι. Μια κουταλιά της σούπας ανθρακικό νάτριο χύνεται σε ένα από τα προτεινόμενα δοχεία και χύνεται ένα φυτικό αφέψημα. Είναι επιθυμητό να γίνει από φυτά όπως:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαϊντανό, ginseng ή άνηθο. Όλα αυτά τα φυτά έχουν θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, αυξάνουν την ισχύ και προάγουν την ανάπτυξη του στυτικού ιστού. Ο συνδυασμός τους με σόδα έχει διπλή επίδραση στο σώμα του άνδρα - επιμηκύνει το πέος κατά 3-4 εκατοστά και βελτιώνει τη λειτουργία των πυελικών οργάνων.

2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη ψησίματος χύνονται σε ένα δοχείο με ζεστό ζωμό. Το υγρό αναδεύεται έως ότου διαλυθεί πλήρως το ανθρακικό νάτριο. Στη συνέχεια, το πέος βυθίζεται σε αυτό. Η διαδικασία σταματά όταν ο ζωμός αρχίζει να κρυώνει.

Η διαδικασία πραγματοποιείται όπως όταν χρησιμοποιείτε κομπρέσες - μία φορά την ημέρα για ένα μήνα ή περισσότερο.

συστάσεις

Τα λουτρά είναι ένας απλός τρόπος για να επιμηκύνετε το πέος, αλλά έτσι ώστε ο άντρας να μην έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συστάσεις:

 • Πριν βυθίσετε το πέος στο ζωμό, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ζεστό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στάξετε λίγο υγρό στο πίσω μέρος του χεριού σας. Εάν δεν υπάρχει φωτιά, όλα είναι καλά.
 • Εάν χρησιμοποιείτε ένα κομμένο μπουκάλι ως δοχείο για μπάνιο, πλύνετε το καλά και κάψτε το κομμένο άκρο με αναπτήρα. Αυτό αποτρέπει τις περικοπές στο ευαίσθητο δέρμα του πέους και αποτρέπει την είσοδο λοιμώξεων στην ουρήθρα.
 • Όταν επιλέγετε βότανα για αφέψημα, πρέπει να λάβετε υπόψη την πιθανότητα αλλεργίας σε κάθε φυτό.
 • Τα λουτρά δεν πρέπει να γίνονται πολύ συχνά. Είναι απαραίτητο να τηρείτε αυστηρά το καθορισμένο σχήμα.

Διάλυμα σόδας μέσα

Ένα υγρό που προστίθεται με σόδα δεν θα βοηθήσει στην επιμήκυνση του πέους, αλλά θα καθαρίσει το σώμα από το εσωτερικό, το οποίο θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του πεπτικού και αγγειακού συστήματος να λειτουργήσει. Όλα αυτά έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση του στυτικού ιστού, των μυών και του κεντρικού νευρικού συστήματος.

πόσιμο διάλυμα σόδας για μεγέθυνση του πέους

Τα διαλύματα σόδας για στοματική χορήγηση αποτελούν συμπλήρωμα των παραπάνω μεθόδων διόγκωσης του φαλλού. Επομένως, εναπόκειται στον άνδρα να αποφασίσει αν θα τα πίνει ή όχι.

Η παρασκευή διαλύματος σόδας είναι εύκολη. Αρκεί να ανακατεύετε ένα κουταλάκι του γλυκού ανθρακικό νάτριο σε 250 ml ζεστού νερού. Το υγρό πίνεται σε έναν κόλπο, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να καθαρίζετε το σώμα από τοξίνες κάθε τρεις ημέρες, όχι πιο συχνά.

Αντενδείξεις στη διεύρυνση του πέους με σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι όξινο αλάτι, αλλά όταν συνδυάζεται με υγρό γίνεται αλκαλική. Υπό ορισμένες συνθήκες, αυτή η ουσία μπορεί να βλάψει το στομάχι και το δέρμα. Επομένως, πριν ξεκινήσετε τη χρήση ανθρακικού νατρίου για επιμήκυνση του φαλλού, αξίζει να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις για τη χρήση του:

 • Αλλεργία στη μαγειρική σόδα.
 • την παρουσία τραυμάτων, εκδορών ή γρατσουνιών στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
 • λοιμώδεις και ιογενείς ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος (χρήση μετά από συμβουλή γιατρού).
 • Σακχαρώδης διαβήτης;
 • Έλκος του εντέρου ή του στομάχου.
 • Γαστρίτιδα και όλες οι άλλες παθολογίες που σχετίζονται με παραβίαση του περιβάλλοντος οξέος-βάσης.

Με την κατάχρηση ξεφλουδίσματος σόδας, κομπρέσες ή λουτρά, ένας άντρας έχει:

 • ξηρό δέρμα;
 • Ερυθρότητα του πέους
 • Οίδημα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αυτές είναι παρενέργειες του σώματος όταν ξεπεραστεί η δόση όξινου ανθρακικού νατρίου. Δεν απαιτούν επείγουσα συντήρηση και θα φύγουν από μόνα τους όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί

Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Είναι αλήθεια ότι η σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο; Παραδόξως, αυτό είναι αλήθεια. Η ουσία είναι όξινο ανθρακικό νάτριο, το οποίο αραιώνει το αίμα. Αυτό το φαινόμενο είναι μια μεγάλη βοήθεια στη γυμναστική για τη μεγέθυνση του πέους.

Το υγρό αίμα διανέμεται στα όργανα του ουροποιητικού συστήματος σε επαρκείς ποσότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, η ουσία αποτρέπει το σχηματισμό επικίνδυνων θρόμβων αίματος - μία από τις επιπλοκές που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Είναι απολύτως δυνατό να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σωστά, να το χρησιμοποιείτε τακτικά και να ακολουθείτε προφυλάξεις ασφαλείας. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος χαρακτηρίζεται από χαμηλό κόστος και διαθεσιμότητα, καθώς τα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Οφέλη από τη μαγειρική σόδα

ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας

Παρακάτω είναι τα κύρια οφέλη της μαγειρικής σόδας:

 • Τοπικός ερεθισμός του δέρματος, ο οποίος οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος και, ως αποτέλεσμα, προσωρινή διόγκωση του πέους.
 • Χάρη στην τοπική δράση, βελτιώνεται η στύση του πέους, κάτι που είναι σημαντικό για όσους έχουν μικρά προβλήματα με την ισχύ.
 • Ενδιαφέρον γεγονός: Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ο μικρός ερεθισμός στο πέος είναι μια εξαιρετική πρόληψη κατά της πυελικής νόσου.
 • Γρήγορη έναρξη δράσης. Αυτή είναι μια κατάλληλη επιλογή εάν η ημερομηνία σας είναι σε λίγες ώρες και σκοπεύετε να μεγεθύνετε το πέος σας και να εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφό σας.
 • Μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα, και ταυτόχρονα να μην καταφεύγετε στη χρήση όχι πολύ χρήσιμων χαπιών και ριζικών επεμβάσεων. Η σόδα δρα τοπικά στο σώμα έτσι ώστε να μην βλάπτει το συκώτι και άλλα όργανα.
 • Το προσιτό κόστος είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της μαγειρικής σόδας που βοηθά στη μεγέθυνση του πέους σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να το αγοράσει, ανεξάρτητα από τους οικονομικούς πόρους του.

Προετοιμασία για τη διαδικασία αύξησης

Αντίθετο ντους πριν χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο, υπάρχουν κάποιες προετοιμασίες που πρέπει να κάνετε.

Ακολουθούν οι βασικές συμβουλές:

 • Αγοράστε μια μαγειρική σόδα. Συνιστάται να μην εξοικονομήσετε χρήματα και να επιλέξετε την πιο ακριβή επιλογή χωρίς ακαθαρσίες.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στη μαγειρική σόδα πριν την εφαρμόσετε σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή για να μεγεθύνετε το πέος σας. Για να το κάνετε αυτό, βρέξτε την περιοχή στον αγκώνα με νερό και απλώστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Μετά από μια ώρα μπορείτε να ελέγξετε την επιδερμίδα: εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα, κνησμός και ερεθισμός, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το πείραμα.
 • Τα γεννητικά σας όργανα πρέπει να είναι έτοιμα για επούλωση της διεύρυνσης, οπότε είναι καλύτερο να τα ψεκάσετε σε ζεστό νερό. Κάντε το με μια συμπίεση υφάσματος ή απλά στο ντους.
 • Προετοιμάστε πρόσθετα συστατικά για το μασάζ διεύρυνσης (εάν απαιτείται με την επιλεγμένη μέθοδο διεύρυνσης πέους).
 • Για μέγιστη άνεση κατά τη μεγέθυνση, χρησιμοποιήστε στεγνές και υγρές σερβιέτες για να αφαιρέσετε γρήγορα την περίσσεια μαγειρικής σόδας.

Επιτυγχάνουμε μέγιστα αποτελέσματα

Μια απλή συνταγή για τη διεύρυνση του πέους με σόδα θα συμβάλει σε καλές αλλαγές στις παραμέτρους του γεννητικού οργάνου. Με τακτική χρήση, οι άντρες παρατηρούν ότι το πέος επιμηκύνεται και πυκνώνει κατά 2-3 cm. Αυτή η μέθοδος δεν θα δώσει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά αν κάνετε μπάνιο ή τρίβετε το δέρμα καθημερινά για 1 μήνα, ο φαλλός θα αυξηθεί οπτικά, αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην όρθια κατάσταση. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε ένα διάλειμμα. Εναλλάσσουμε ένα μήνα μαθήματα με διάλειμμα 1-2 εβδομάδων.

Η γυναίκα μετρά το μέγεθος του πέους μετά την εφαρμογή μαγειρικής σόδας

Μεγάλες ποσότητες όξινου ανθρακικού νατρίου στεγνώνουν το δέρμα. Για να το αποφύγετε αυτό, αφαιρέστε καλά το υπόλειμμα και υγράνετε το πέος με μια καλή κρέμα κάθε φορά μετά τη διαδικασία. Το μέγιστο αποτέλεσμα της χρήσης σκόνης σόδας μπορεί να επιτευχθεί μόνο συνδυάζοντάς το με άλλες μεθόδους. Για παράδειγμα, μετά το μπάνιο, μπορείτε να κάνετε ειδικές ασκήσεις ή να χρησιμοποιήσετε αντλία κενού ή επέκταση. Αυτό όχι μόνο ενισχύει το αποτέλεσμα, αλλά επίσης βελτιώνει σημαντικά.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση μαγειρικής σόδας

Πώς μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα; Δράστε όχι μόνο τακτικά, αλλά και προσεκτικά! Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιτύχετε το επιθυμητό μέγεθος και θα αποφύγετε τις επιπλοκές.

Σόδα και μέλι για μεγέθυνση του πέους

Ακολουθούν οι προτάσεις που πρέπει να ακολουθούν οποιοσδήποτε εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ που επιλέγει ένα τέτοιο πείραμα:

 • Πάνω απ 'όλα είναι η αίσθηση της αναλογίας. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά τη σόδα ψησίματος του πέους και την τρίβετε αρκετές φορές την ημέρα, διαφορετικά θα έχετε ερυθρότητα και σοβαρά εγκαύματα.
 • Εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό, προσέξτε ιδιαίτερα και εφαρμόστε πρώτα το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος.
 • Μην εφαρμόζετε μαγειρική σόδα σε κατεστραμμένο δέρμα που έχει γρατσουνιές, γρατζουνιές ή ερεθισμούς. Διαφορετικά, η ζημιά στο πέος θα επιδεινωθεί και θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός γιατρού.
 • Μην τρίβετε τη διογκωτική σόδα πολύ επιθετικά, προσπαθήστε να μην αγγίξετε το κεφάλι και την επένδυση του πέους.
 • Μην χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που έχει λήξει. Όχι μόνο είναι άχρηστο, αλλά μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες επιδερμικές αντιδράσεις και αλλεργίες. Μην χρησιμοποιείτε προϊόν με ύποπτο χρώμα και οσμή.
 • Τέτοιες τεχνικές απαγορεύονται επίσης για παθολογικές συγγενείς δυσπλασίες του πέους.
 • Προτού ασκηθείτε, μάθετε τη θεωρία. Το υλικό βίντεο θα σας βοηθήσει με αυτό, αναφέροντας λεπτομερώς τις αναλογίες, τη διάρκεια της διαδικασίας και άλλες αποχρώσεις.

Παρενέργειες

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αλλεργικές αντιδράσεις (σε σπάνιες περιπτώσεις με από του στόματος κατάποση, εμφανίζονται σοβαρές μορφές με σοβαρό οίδημα και αναπνευστική καταστολή, σε μια τέτοια περίπτωση καλέστε αμέσως έναν γιατρό).
 • Ελαφρά ερυθρότητα και πρήξιμο των γεννητικών οργάνων (αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα εξαφανιστεί μέσα σε μισή ώρα).
 • Κατάποση - αναστατωμένα κόπρανα, καούρα, αέρια και διάσταση της περιτοναϊκής περιοχής.
 • Επώδυνες αισθήσεις, εγκαύματα του πέους (συνήθως βλεννογόνο).
 • Στυτική δυσλειτουργία, προβλήματα ισχύος.
 • Προβλήματα ισχύος από τη χρήση μαγειρικής σόδας
 • Επώδυνη επαφή.
 • Σε σπάνιες περιπτώσεις - η εμφάνιση αραχνών στη βουβωνική χώρα.
 • Σε περίπτωση βλάβης, μπορεί να ακολουθήσει μια δευτερογενής λοίμωξη, η οποία συνοδεύεται από εξανθήματα, πυώδη απόρριψη και δυσφορία κατά την ούρηση.

Γνώμες ειδικών και ανδρών

Όσον αφορά τη μέθοδο διεύρυνσης του πέους με τη βοήθεια σόδας, μπορεί κανείς να βρει τόσο θετικές όσο και αρνητικές απόψεις από τους ίδιους τους γιατρούς και τους ασθενείς. Αλλά οι περισσότεροι άνδρες εξακολουθούν να παρατηρούν καλά αποτελέσματα από τη χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου.

Σύμφωνα με τους ασθενείς, αυτή η μέθοδος διεύρυνσης βοηθά στην αύξηση της αξιοπρέπειας των ανδρών κατά 1 εκατοστό περισσότερο μόλις ένα μήνα μετά την πρώτη χρήση. Οι απόψεις των γιατρών είναι διχασμένες, μερικές κατηγορηματικά κατά της χρήσης σόδας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν τους άνδρες να το κάνουν. Όμως όλοι οι γιατροί και οι ασθενείς συμφωνούν - ένα χόμπι για ένα προϊόν σόδας είναι γεμάτο με αρνητικές συνέπειες στην υγεία.

Μελετώ εδώ και πολύ καιρό τη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους με σόδα. Δεν είμαι ένθερμος αντίπαλος αυτής της μεθόδου. Το προϊόν σας επιτρέπει πραγματικά να ομαλοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή, να αφαιρέσετε τις τοξίνες και να βελτιώσετε τις μεταβολικές διαδικασίες. Ο στυτικός ιστός του πέους γεμίζει καλύτερα με αίμα υπό την επίδραση της σόδας και με την πάροδο του χρόνου επεκτείνεται.

Ωστόσο, δεν προτείνω να μην χρησιμοποιώ την τεχνική ως την κύρια μέθοδο διόγκωσης του πέους. Πρέπει να συνδυαστεί με άλλες επιλογές θεραπείας. Συνιστώ στους ασθενείς μου να επιμηκύνουν το πέος με τη βοήθεια διαφόρων συσκευών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα μου φάνηκε αμφίβολη στην αρχή. Αλλά όλα τα μέσα είναι καλά στον πόλεμο, γι 'αυτό αποφάσισα να το δοκιμάσω. Γι 'αυτό επέλεξα την εξωτερική μέθοδο χρήσης όξινου ανθρακικού νατρίου: μασάζ, λοσιόν, κομπρέσες. Έχει περάσει ένας μήνας από την πρώτη εφαρμογή, και οι πρώτες βελτιώσεις είναι ήδη αισθητές, το πέος έχει γίνει 1 εκατοστό μεγαλύτερο, θα συνεχίσω με την ίδια φλέβα.

Η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους με τη χρήση σόδας είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, αλλά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη χρήση. Εάν οι διαδικασίες διεξαχθούν σωστά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό.

Ένα κοντό πέος είναι μια πηγή συμπλεγμάτων, επομένως, οι σχέσεις μεταξύ των συντρόφων καταρρέουν, ένας άνθρωπος βιώνει συνεχή ψυχολογική δυσφορίαΓια να αποκτήσει αναγνώριση από τις γυναίκες και να απαλλαγεί από τη δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους, ένα άτομο είναι έτοιμο για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των πειραμάτων στο σπίτι.

Η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει μια ποικιλία λύσεων στο πρόβλημα, μία από τις οποίες είναι η χρήση τακτικής μαγειρικής σόδας. Αυτή η επιλογή είναι σχετικά νέα, αλλά έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές από άνδρες και γιατρούς. Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι καθώς δεν πιστεύουν ότι το ανθρακικό νάτριο μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του πέους. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε γιατρούς με το ερώτημα αν είναι πραγματικά δυνατό να διευρυνθεί το πέος με τη βοήθεια σόδας ή αν είναι απλώς ένα αστείο.