Αποτελεσματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους με λαϊκές θεραπείες

Η γυναίκα εξέπληξε το μέγεθος του πέους του άνδρα

Σχεδόν κάθε άνθρωπος δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους του. Το μέσο και κανονικό μέγεθος του πέους σε κατάσταση διέγερσης είναι μεταξύ 8 και 16 cm. Ακόμη και με αυτούς τους δείκτες, ορισμένοι άνδρες είναι περίπλοκοι, αποσύρονται και αρνούνται να κάνουν σεξουαλικές σχέσεις. Μέχρι πρόσφατα, ο μόνος τρόπος μεγέθυνσης του πέους ήταν η χειρουργική επέμβαση. Άλλες μέθοδοι είναι τώρα διαθέσιμες - με τη βοήθεια αλοιφών και τζελ ειδικών συσκευών. Η επέμβαση είναι επικίνδυνη, οι κρέμες και τα τζελ ενδέχεται να μην παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή να είναι επιβλαβείς για την υγεία - τι πρέπει να επιλέξει ένα άτομο για να διευρύνει το πέος του στο σπίτι; Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες λαϊκές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τη διεύρυνση του πέους χωρίς να βλάψετε το σώμα.

Λαϊκές συνταγές

Εάν η ερώτηση είναι οξεία - πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι χωρίς ναρκωτικά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες ενδιαφέρουσες λαϊκές μεθόδους. Μην πειραματιστείτε με δοκιμασμένες μεθόδους, λάβετε προληπτικά μέτρα!

Οι λαϊκές μέθοδοι περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τσάι από βότανα και κατάπλασμα, ασκήσεις. Μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους κατά μερικές ίντσες, αλλά η κανονικότητα και η αντοχή είναι σημαντικές εδώ. Μην περιμένετε υπέροχα αποτελέσματα από τέτοιες τεχνικές - σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας περισσότερο από 1-2 cm!

Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες τεχνικές άσκησης που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος. Οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται σωστά και τακτικά, μην χάσετε ούτε μια μέρα. Πολλοί άνθρωποι συμβουλεύουν μια μέθοδο όπως να κρεμάσετε ένα βάρος από τα γεννητικά όργανα. Ίσως αυτή είναι μια αποτελεσματική τεχνική, αλλά δεν είναι σίγουρη. Μπορείτε να διακόψετε τη φόρτιση με εξαιρετική προσοχή, αφού προηγουμένως μελετήσατε όλες τις λεπτές αποχρώσεις, τις αποχρώσεις και τους κινδύνους της μεθόδου.

Αλοιφή μεγέθυνσης πέους

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των λαϊκών συνταγών

Εάν σας ενδιαφέρει πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες, είναι απαραίτητο να μελετήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τεχνικών πριν πειραματιστείτε. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα των λαϊκών μεθόδων δεν έχει τεκμηριωθεί. Είτε το πιστεύετε είτε όχι - όλοι αποφασίζουν για τον εαυτό τους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ορισμένες μέθοδοι μπορεί να είναι επικίνδυνες. Είναι επομένως καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν ή αυτή τη συνταγή.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα αισθητά. Μια διεύρυνση μπορεί να παρατηρηθεί μόνο μετά από λίγους μήνες ή και χρόνια. Η κανονικότητα είναι μια άλλη σημαντική προϋπόθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι απαραίτητο να δείξουμε επιμονή και υπομονή, και μόνο τότε μπορεί να σημειωθεί μια θετική δυναμική.

Αν μιλάμε για τα οφέλη, υπάρχουν πολλά:

 • Προσβασιμότητα - όλες οι λαϊκές μέθοδοι και συνταγές είναι διαθέσιμες σε κάθε άνθρωπο.
 • Η σωστή εφαρμογή τέτοιων τεχνικών όχι μόνο βοηθά στη μεγέθυνση του πέους, αλλά και βελτιώνει την υγεία.
 • Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη και πολύ ακριβή.

Εάν υπάρχουν προβλήματα με το γεννητικό όργανο και ενδιαφέρεστε για το πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς αλοιφή και άλλα παρόμοια μέσα, υπάρχουν πολλές λαϊκές συνταγές που μπορείτε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε. Θυμηθείτε την αίσθηση της αναλογίας και ακολουθήστε τις συστάσεις ασφαλείας!

Οι φθηνότερες λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Οι παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους είναι ποικίλες - είναι τσάι από βότανα, λοσιόν, φθηνά και προσιτά φαρμακεία, ασκήσεις, χειροκίνητη θεραπεία. Είναι αδύνατο να απαριθμήσετε όλες τις λαϊκές θεραπείες, αξίζει να τονίσετε μόνο μερικές - τις πιο προσιτές, αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές.

Μαγειρική σόδα

Εάν σας ενδιαφέρει να διευρύνετε το πέος σας χωρίς κρέμες και αλοιφές, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χρόνιες ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Εάν υπάρχουν παθολογίες, τότε η χρήση λαϊκών μεθόδων όχι μόνο δεν μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αλλά και να βλάψει το σώμα.

Baking Soda - Οι συνταγές με αυτό το συστατικό είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Η μαγειρική σόδα αραιώνει το αίμα και μπορεί να διεισδύσει βαθιά στους σπηλαιώδεις ιστούς του γεννητικού οργάνου. Αυτό είναι που κάνει τη σόδα τόσο αποτελεσματική. Είναι σημαντικό να σημειωθεί! Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε τη μαγειρική σόδα ως το κύριο προϊόν, αλλά ως πρόσθετο μέσο διεύρυνσης.

Η μαγειρική σόδα για τη διεύρυνση του οργάνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή αλοιφών και λοσιόν, καθώς και εγχύσεων για στοματική χορήγηση. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι:

 1. λούτρο- ο απλούστερος αλλά πιο αποτελεσματικός τρόπος. Χρειάζεστε 100 g σκόνης ανά λίτρο νερού. Πρέπει να κάνετε μπάνιο πριν από τις ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους. Η μέθοδος είναι ασφαλής και ακίνδυνη.
 2. συμπιεσμένο- Αραιώστε τη σόδα (δύο κουταλιές της σούπας) σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και απλώστε λοσιόν στο πέος για ένα μήνα. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις λοσιόν, τόσο πιθανότερο είναι να έχετε καλά αποτελέσματα.
 3. αλοιφή- Προστίθεται μια μικρή ποσότητα νερού στη σόδα για να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα. Η αλοιφή τρίβεται στο όργανο τρεις φορές την ημέρα, εάν είναι επιθυμητό, φυσικό μέλι μπορεί να προστεθεί σε μια τέτοια αλοιφή. Η αλοιφή σόδας πρέπει να τρίβεται στο πέος με απαλές κινήσεις μασάζ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαλύματα σόδας για στοματική χορήγηση. Αυτό το διάλυμα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Η συνταγή είναι απλή - ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού σκόνη σε ένα ποτήρι νερό. Σταδιακά, η ποσότητα σόδας πρέπει να αυξηθεί - έως και μια κουταλιά της σούπας κάθε φορά.

Σπουδαίος!Όταν χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, προσέξτε τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Δεν πρέπει να κάνετε λοσιόν και λουτρά εάν το σώμα έχει πληγές και εξανθήματα. Δεν μπορείτε να πάρετε διάλυμα σόδας για ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα και ατομική δυσανεξία στο προϊόν.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Αλοιφή εξ αποστάξεως πετρελαίου

Ένα άλλο διαθέσιμο φάρμακο είναι το βαζελίνη. Αυτή είναι μια αρκετά επικίνδυνη και επικίνδυνη μέθοδος, η ουσία της οποίας είναι η ένεση βαζελίνης στο πέος. Για χειρισμό, θα χρειαστείτε βαζελίνη και σύριγγα. Αρκετοί κύβοι του προϊόντος εγχέονται στα γεννητικά όργανα.

Σπουδαίος!Αυτή η διαδικασία είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο. Επομένως, εάν εκτιμάτε την υγεία σας, αποκλείστε κατηγορηματικά αυτήν την τεχνική!

γυμναστική

Εάν σας ενδιαφέρει η διεύρυνση του πέους χωρίς αλοιφές, η γυμναστική είναι η φθηνότερη και ασφαλέστερη επιλογή. Υπάρχουν διαφορετικά σύνολα ασκήσεων, μερικά με στόχο την αύξηση του πάχους του οργάνου, ενώ άλλα στοχεύουν στην αλλαγή του μήκους του οργάνου. Πρέπει να κάνετε αυτές τις ασκήσεις τακτικά και αρκετές φορές την ημέρα. Μέσα σε λίγους μήνες, μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα και να αυξήσετε το μέγεθος του οργάνου.

Οι ασκήσεις γυμναστικής πραγματοποιούνται με τα χέρια, το πέος πρέπει να είναι σε ελαφρώς όρθια κατάσταση. Πριν από την προπόνηση, το όργανο πρέπει να λιπαίνεται. Μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να είναι επώδυνες.

Οι απλούστερες και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 • ζυμώνουμε το κεφάλι του πέους με τον αντίχειρά σου (5 λεπτά).
 • Τέντωμα του πέους στο ηβικό οστό (15 δευτερόλεπτα), πολλαπλές προσεγγίσεις, κάθε φορά που το ποσό πρέπει να αυξάνεται.
 • τεντώστε το πέος προς τους γλουτούς.
 • κουνήστε το πέος από πλευρά σε πλευρά.
 • σύγχρονες κινήσεις από τη βάση του πέους προς το κεφάλι.

Αναστολή της χρέωσης

Είναι επίσης δυνατό να διευρυνθεί το πέος χωρίς αλοιφές με τη βοήθεια ενός φορτίου που αιωρείται από το γεννητικό όργανο. Η μέθοδος δεν είναι ασφαλής και πολύ ακραία. Το φορτίο στερεώνεται στο πέος και τραβιέται προς τα έξω. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με βάρος 100 γραμμαρίων, αυξάνοντάς το σταδιακά σε ένα κιλό. Είναι απαραίτητο να μεταφέρετε το φορτίο για αρκετές ώρες την ημέρα και αυτό απαιτεί ελεύθερο χρόνο, επομένως η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για όλους. Επιπλέον, είναι επικίνδυνο καθώς η σωστή ασφάλιση του φορτίου μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό.

Φορείο ζώνης για μεγέθυνση πέους

Βοτανοθεραπεία

Η χρήση φυτικών εγχύσεων ως λοσιόν, κομπρέσες και για στοματική χορήγηση είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική. Υπάρχουν πολλά βότανα και εγχύσεις που είναι ευεργετικά για την υγεία των ανδρών και όχι μόνο μπορούν να αυξήσουν το πέος κατά μερικές ίντσες, αλλά και να βελτιώσουν την υγεία των ανδρών.

Ginkgo biloba

Το Gingko biloba είναι ένα χρήσιμο φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό στα καλλυντικά. Η έγχυση φύλλων gingko πρέπει να τρίβεται στο πέος με απαλές κινήσεις μασάζ μία ή δύο φορές την ημέρα. Η έγχυση μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο ή να φτιάξετε μόνοι σας. Αυτό το βάμμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έχει ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία και βελτιώνει τη στύση.

τζίνσενγκ

Το βάμμα τζίνσενγκ τρίβεται επίσης στο πέος. Μπορείτε να κάνετε λοσιόν και κομπρέσες. Το βάμμα κατασκευάζεται από τη ρίζα αυτού του φυτού και, με τακτική χρήση, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του οργάνου κατά μερικές ίντσες. Παρασκευάζεται με αλκοόλ και μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο.

θυμάρι

Αυτό το βότανο είναι από καιρό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ένα αφέψημα θυμαριού λαμβάνεται από το στόμα αρκετές φορές την ημέρα. Συνταγή - 200 γραμμάρια βοτάνων πρέπει να χύνονται με ένα ποτήρι βραστό νερό και να τοποθετούνται σε σκοτεινό μέρος. Αυτό το τσάι από βότανα βελτιώνει την ευεξία και τη σεξουαλική απόδοση. Οι κομπρέσες και οι λοσιόν από αφέψημα θυμαριού μπορούν να διευρύνουν το πέος με τακτική χρήση, αλλά αυτό θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να πίνετε τακτικά τσάι τζίντζερ με μέλι.

σκόρδο

Βάμμα σκόρδου

Εάν χρειάζεστε διόγκωση πέους χωρίς κρέμες, δοκιμάστε βάμμα σκόρδου. Ρίξτε τα ψιλοκομμένα λαχανικά με αλκοόλ και αφήστε τα να βυθιστούν σε σκοτεινό μέρος για λίγες μέρες. Πρέπει να λαμβάνεται 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Wormwood και lungwort

Το Lungwort και το wormwood είναι άμεσα διαθέσιμα βότανα που έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό στην παραδοσιακή ιατρική. Τα βότανα εγχύονται με αλκοόλ, έτοιμα προϊόντα μπορούν επίσης να αγοραστούν στο φαρμακείο. Θα πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Κρέμα βδέλλου

Η κρέμα άθεου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και κορεσμό του πέους με χρήσιμες ουσίες που συμβάλλουν στη διεύρυνσή του. Η κρέμα λειτουργεί καλά στο δέρμα, αυξάνει την ισχύ και βοηθά ακόμη και στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Ένα τέτοιο φάρμακο δεν είναι ακόμη πολύ δημοφιλές σε εμάς και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί, αλλά είναι μια αποτελεσματική κρέμα, των οποίων τα θετικά αποτελέσματα έχουν ήδη εκτιμηθεί από πολλούς άνδρες.

Τι να διαλέξετε

Ρωτήστε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε μια συνταγή ή τεχνική. Μην χρησιμοποιείτε τεχνικές που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμό, μη δοκιμασμένες συνταγές. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό απλά δεν παράγει αποτελέσματα · στη χειρότερη περίπτωση, είναι επιβλαβές για την υγεία και το αναπαραγωγικό σύστημα.