Πώς μεγαλώνεις ένα μέλος στο σπίτι με τον παλιομοδίτικο τρόπο; Προσβάσιμοι παλιοί τρόποι για όλους

Μέθοδος μεγέθυνσης πέους του παππού

Η επιθυμία για μεγάλο πέος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για τους περισσότερους άνδρες, καθώς υπάρχουν πολύ λίγοι που είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το μέγεθός τους.

Αυτό εξηγείται από την ασυνείδητη επιθυμία να ευχαριστήσει τον σύντροφό σας κατά τη σεξουαλική επαφή και να είναι ο καλύτερος άνθρωπος.

Όταν ψάχνουν εκατοστά, οι άντρες είναι ακόμη έτοιμοι να πάνε κάτω από το μαχαίρι.

Αν και η επέμβαση διεύρυνσης πέους δεν επιτρέπεται σε όλους.

Για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες ριζοσπαστικές μεθόδους για χάρη της σεξουαλικής ευχαρίστησης, υπάρχουν πιο ανθρωπιστικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους.


Εν συντομία για το κύριο πράγμα

Η επιθυμία να έχουμε ένα μεγάλο κόκορας για παραγωγικό σεξ

Οι άνδρες που θέλουν να διευρύνουν το πέος τους αναζητούν βοήθεια στο Διαδίκτυο και τις συναντούν συχνότεραδιαφημιζόμενα φάρμακαγια αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που αναμενόταν.

Αναμφίβολα, χάρη σε μια τέτοια θεραπεία, μπορείτε να βελτιώσετε τη δραστικότητα, να αυξήσετε την επιθυμία και να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή, αλλά σε καμία περίπτωσηΜην επιμηκύνετε το πέος. . .

Επιπλέον, η λήψη μη πιστοποιημένων φαρμάκων (και συχνά διατίθεται από ηλεκτρονικά καταστήματα) μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία γενικά.

Έτσι, εάν αποφασιστεί να δράσει για να κάνει το σώμα σας μεγαλύτερο, τότε τότεΣυνιστάται η χρήσηΜέθοδος του παππού για την ανάπτυξη ενός μέλους στο σπίτι: Λαϊκές μέθοδοι και θεραπείες.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο αυνανισμός μπορεί να είναι πιο ευεργετικός από τα διάφορα κινεζικά φάρμακα.

Διαθέσιμες μέθοδοι

Όπως αποδείχθηκε, στο σπίτι, χρησιμοποιώντας συνηθισμένα αυτοσχέδια μέσα, μπορείτε να πάρετε μια αύξηση. Αλλά σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για το πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας την παλιομοδίτικη μέθοδο:

 1. μασάζ. . . Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται τακτικά. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι είναι απολύτως αδύνατο να βλάψετε την υγεία σας από το μασάζ.

  Η τεχνική μασάζ εφαρμόζεται σε ένα προηγουμένως βρεγμένο όργανο, το οποίο καθιστά τον ιστό πιο επιρρεπές σε τέντωμα.

 2. Ψυχολογική απεικόνιση. . . Με την πρώτη ματιά, η μέθοδος είναι πολύ φοβερή, αλλά λειτουργεί αρκετά αποτελεσματικά. Ψυχολογική απεικόνιση

  Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε πώς το όργανο μεγαλώνει στο επιθυμητό μέγεθος.

  Το ερώτημα που προκύπτει αμέσως είναι πώς η φαντασία μπορεί να βοηθήσει στην πραγματική ζωή.

  Αλλά όλα είναι πολύ απλά: όταν χαλαρώνετε και προσαρμόζεστε σωστά, η υπόφυση παράγει ορισμένες αυξητικές ορμόνες, γεγονός που οδηγεί σε μια μικρή διόγκωση του πέους. 3. Χειροκίνητη θεραπεία. . . Η μέθοδος είναι παρόμοια με τις τεχνικές μασάζ, αλλά εδώ χρειάζεστε γνώση της χειροκίνητης θεραπείας και συγκεκριμένων σημείων όταν εκτίθεστε στη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και στην ανάπτυξη ιστών.

  Η χειροκίνητη διεύρυνση του πέους είναι μια αρχαία μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους άνδρες για χιλιάδες χρόνια.

 4. Πάρτε βότανα. . . Τα φυτικά φάρμακα μπορούν να προωθήσουν τη διεύρυνση του πέους εάν ληφθούν σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 5. αυνανισμός. . . Συχνά, οι άντρες μπορούν να αυνανίζονται στον ελεύθερο χρόνο τους για να ανακουφίσουν το άγχος.

  Ως αποτέλεσμα, κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι μόνο μια γρήγορη απόλαυση της ευχαρίστησης, αλλά και η παλιομοδίτικη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους: ενίσχυση και προσθήκη μυϊκής μάζας

15-18 cm - κανονικό μήκος του πέους

Με την πρώτη ματιά, οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους του παππού είναι πολύ αμφίβολες και σύμφωνα με έρευναπολύ παραγωγικό. . .

Μέσο φυσιολογικό μήκος του πέους15-18 εκατοστάΓια όσους είναι λιγότερο από οκτώ ίντσες, υπάρχει ένα πρόβλημα τουλάχιστον της προσθήκηςδύο έως τρία εκατοστά. . .

Χάρη σε αυτές τις τεχνικές, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα των τριών εκατοστών. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε παλιομοδίτικη μέθοδο διεύρυνσης ενός μέλους.

Εάν δεν θέλετε να καταλάβετε όλες τις αποχρώσεις, σας προτείνουμε να μεταβείτε κατευθείαν στη δοκιμασμένη λίστα με τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

Κάνουμε μασάζ και αυξάνουμε

Αποδείχθηκε αυτό το μασάζπροάγει την ανάπτυξη των ιστώνΣε κυτταρικό επίπεδο, οι τακτικές παρεμβάσεις μπορούν να προσθέσουν μερικά εκατοστά στην αξιοπρέπεια και ακόμη και να ανυψώσουν ελαφρώς το κεφάλι.

ΧειραγωγώΠρέπει πρώτα να προετοιμάσετε το όργανο::

 1. Το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι ο ατμός (αυτό γίνεται για να χαλαρώσετε τον ιστό και να διευκολύνετε την εργασία σας). Για να γίνει αυτό, λαμβάνεται μια μαλακή πετσέτα, υγραίνεται σε ένα ζεστό φυτικό μάγειρα και εφαρμόζεται στο πέος για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από τέτοιο χειρισμό, η κυκλοφορία του αίματος θα βελτιωθεί και το αποτέλεσμα του αυτο-μασάζ θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.
 2. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο άμεσο μασάζ. Πρώτα απ 'όλα, το κεφάλι του πέους συμπιέζεται έντονα έτσι ώστε αυτή η δράση να μην προκαλεί πόνο.
 3. ΕπειταΗ ουρά εκτείνεται στη μία πλευράκαι διορθώνεται για λίγα λεπτά.
 4. Ως αποτέλεσμα, το όργανο επιστρέφει στην αρχική του θέση.
 5. Μετά από κάθε τέντωμα, πραγματοποιείται μασάζ θερμότητας στο πέος για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος.
 6. Το τέντωμα επαναλαμβάνεται ξανά, αλλά προς την άλλη κατεύθυνση. Κάθε φορά που τεντώνετε το πέος σας, πρέπει να αλλάζετε κατεύθυνση.

Το μασάζ είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους μεγέθυνσης του πέους, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα της χρήσης του θα γίνουν αισθητά μόνο μετά από μερικούς μήνες.

Μόλις το πέος μεγαλώνει, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αυξήσετε την ισχύ.Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε είναι χρησιμοποιώντας ενισχυτές στύσης.

Χαρά και ανάπτυξη

Αυνανισμός για μεγέθυνση του πέους

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο αυνανισμός μπορεί να είναι ωφέλιμος.

Δηλαδή, κάθε φορά που ξεκινά αυτή η δράση, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι μόνο χαλάρωση, αλλά και οφέλη για το ίδιο το όργανο (διεύρυνση).

Ετσι,Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία::

 1. Το όργανο πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση στύσης. Ο αυνανισμός πρέπει να ξεκινήσει με ελαφριές κινήσεις μασάζ και στη συνέχεια να ενταθεί με μια κίνηση κατάποσης. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να νιώσετε ότι η εκσπερμάτωση θα έρθει σύντομα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να σταματήσετε απότομα και να ηρεμήσετε. Στη συνέχεια, συνεχίστε τη χειραγώγηση.
 2. Συνιστάται να παίρνετε λίγο λιπαντικό και να θεραπεύετε το πέος. Κάντε μασάζ σε κυκλική κίνηση από πάνω προς τα κάτω για ένα λεπτό. Ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να ξεκουραστείτε στο κεφάλι σας και να το πιέσετε λίγο.
 3. Στο τέλος της διαδικασίας, τερματίστε τη διαδικασία με εκσπερμάτωση.
 4. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική κάθε φορά που θέλετε να κάνετε αυνανισμό, μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά την κατάσταση του οργάνου.

Ασκήσεις πέους

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις από τότε που το πέος διογκώθηκε. Βασίζονται στο τέντωμα του πέους.

 • Συνεδρίαση

  Η δράση είναι να τραβήξετε το πέος προς τους γλουτούς και να το στερεώσετε στη θέση του όταν η στύση είναι ελλιπής. Έτσι, εμφανίζεται φλεβική πίεση και όχι μόνο το μήκος αλλά και το πλάτος αυξάνεται.

 • V-τέντωμα

  Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το χαλαρό κεφάλι σε ένα δακτύλιο δακτύλου. Το σταθερό κεφάλι τραβιέται μακριά σας και κρατείται για δέκα δευτερόλεπτα.

  Με το άλλο χέρι, πιέστε την περιοχή βάσης του πέους και οδηγείτε από κάτω προς τα πάνω.

Βότανα για την ανάπτυξη του πέους

Ένας άλλος αρχαίος τρόπος μεγέθυνσης του πέους είναι με φαρμακευτικά βότανα. Το φυτικό φάρμακο χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης. Οι ταοϊκοί μοναχοί ανακάλυψαν το μυστικό των βοτάνων που πρέπει να καταναλώνονται για να αυξήσουν την αξιοπρέπεια.

Βασικά βότανα- Αλάτι Cistanche και φύκια Sargassum. Ένα ειδικό αφέψημα προετοιμάζεται από αυτά, το οποίο λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των μοναχών, το πέος θα μπορούσε να διευρυνθεί στα εννέα εκατοστά κατ 'αυτόν τον τρόπο.

Εάν ξέρετε πώς να μεγεθύνετε το πέος με την παλιά μέθοδο και να εργαστείτε στον εαυτό σας, χρησιμοποιείτε τακτικά την επιλεγμένη τεχνική, τότε σίγουρα θα έχετε αποτέλεσμα.

ΣπουδαίοςΜην χρησιμοποιείτε φάρμακα από το Διαδίκτυο χωρίς να συμβουλευτείτε γιατρό (αυτό όχι μόνο δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει σημαντικά την υγεία του ίδιου του οργάνου).