Τεχνικές μεγέθυνσης πέους

Το μέγεθος του πέους ενός άνδρα είναι υπερηφάνεια: όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο σίγουρος θα νιώσει ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ. Αλλά τι γίνεται με τα παιδιά των οποίων ο όγκος και το μήκος του πέους αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά; Τέτοιοι άντρες αναζητούν μια μέθοδο ή μέσα μεγέθυνσης του πέους, φέρνοντάς τους πιο κοντά στις εκτιμώμενες παραμέτρους και αυξάνοντας την αυτοεκτίμησή τους. Υπάρχουν πολλές τέτοιες τεχνικές, και από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση του ατόμου.

Το κορίτσι μετρά το μέγεθος του πέους ενός άνδρα

Μασάζ και ασκήσεις για μεγέθυνση του πέους

Ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος μεγέθυνσης του πέους είναι ένα μασάζ πέους χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική. Ονομάζεται "jelqing" που σημαίνει "άρμεγμα" στα Αγγλικά. Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος είναι γνωστή εδώ και αρκετούς αιώνες, γεγονός που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητά του. Το αποτέλεσμα της τακτικής εκτέλεσης ορισμένων ενεργειών θα είναι αισθητό σε 2-3 εβδομάδες και όχι μόνο αύξηση του όγκου του πέους.

Σπουδαίος!!!Σε αντίθεση με άλλες μη ριζοσπαστικές τεχνικές, το jelqing έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: ακόμα κι αν σταματήσετε να ασκείτε, το μεγεθυμένο μέγεθος του πέους παραμένει, δηλαδή, η ανατροπή αυτής της μεθόδου είναι πολύ ασήμαντη.

Το μασάζ πέους χαρακτηρίζεται με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • επιμήκυνση του πέους και αύξηση του όγκου του?
 • αυξημένη στύση
 • αυξημένη λίμπιντο
 • Πρόληψη ασθενειών του αναπαραγωγικού συστήματος.

Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο αυτο-μασάζ για να αυξήσετε την αξιοπρέπεια, θα πρέπει να γίνεται τακτικά για αρκετούς μήνες. Τότε τα αποτελέσματα είναι αξιοπρεπή και διαρκούν πολύ. Η τεχνική jelqing είναι πολύ απλή και εύχρηστη. Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις, η περιοχή της βουβωνικής περιοχής πρέπει να ζεσταθεί καλά. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια μπανιέρας ή ζεστού ντους, επίσκεψης στη σάουνα ή απλά με μια ζεστή πετσέτα γύρω από τους μηρούς σας για λίγα λεπτά. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε μασάζ μετά το νερό.

Σπουδαίος!!!Η οικειότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο μασάζ. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν ενοχλεί τον ασθενή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: νοικοκυριά, τηλεφωνήματα, γνωστούς και γείτονες. Μόνο όταν χαλαρώνεις και συντονίζεσαι στην τάξη μπορείς να επιτύχεις ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Τεχνική αυτο-μασάζ

Όταν το σώμα ζεσταίνεται και ο άνθρωπος έχει τη διάθεση για μια ευχάριστη διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε. Για να γίνει αυτό, το πέος πρέπει να φθάσει σε ημι-όρθια κατάσταση: το πέος πρέπει να σηκωθεί κατά το ήμισυΕίναι αδύνατο να ετοιμάσετε το πέος σε πλήρη μάχη: κατά τη διάρκεια του μασάζ, το πέος και μαζί του τεντώνεται οι αρτηρίες του αίματος. Εάν το τελευταίο είναι γεμάτο με αίμα, υπάρχει κίνδυνος ζημιάς ή θραύσης. Επομένως, εάν είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι, θα πρέπει να αποσπάστε λίγο ώστε η στύση να υποχωρήσει. Στη συνέχεια, ένα λιπαντικό εφαρμόζεται στα χέρια ή στα γεννητικά όργανα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα λιπαντικό που πωλείται σε φαρμακείο ή κατάστημα, λάδι μασάζ ή ένα ειδικό προϊόν που κατασκευάζεται για τη διεύρυνση του πέους. Ως έσχατη λύση, αρκεί μια κανονική βρεφική κρέμα. Η κύρια προϋπόθεση είναι ότι το λιπαντικό πρέπει να είναι υποαλλεργικό και να παρέχει στο δέρμα επαρκή υγρασία. Ο κύριος ρόλος του είναι να διευκολύνει τις κινήσεις των χεριών και να αποτρέπει τυχόν τραυματισμό και βλάβη στο πέος.

Σπουδαίος!!!Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι, αφρόλουτρο, σαμπουάν ή οικιακά καθαριστικά ως λιπαντικό. Αυτά τα προϊόντα έχουν διαφορετική οξύτητα από την οξύτητα του δέρματος, η οποία οδηγεί σε απολέπιση και κοκκίνισμα του δέρματος, εξανθήματα και, σε σοβαρές περιπτώσεις, εγκαύματα στο δέρμα του πέους.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το μασάζ. Πάει κάπως έτσι:

 1. Με τα χέρια σας λιπασμένα ζεστά, πρέπει να πιάσετε το πέος ως εξής: φτιάξτε ένα δαχτυλίδι από τον δείκτη και τον αντίχειρα και τοποθετήστε το στη ρίζα του πέους.
 2. Η παλάμη του άλλου χεριού τοποθετείται στο κεφάλι του πέους.
 3. Ο δακτύλιος του δακτύλου συμπιέζεται σφιχτά και τραβιέται στο κεφάλι του πέους, τραβώντας την ίδια την αξιοπρέπεια.
 4. Το χέρι είναι χαλαρό στο κεφάλι και με μια χαϊδευτική κίνηση των παλάμων το χαμηλώνετε πίσω στη βάση του πέους.
κρεμαστό βάρος για μεγέθυνση πέους

Αυτές οι ασκήσεις πρέπει να γίνουν εντός 10-15 λεπτών. Εάν εμφανιστεί πλήρης στύση κατά τη διάρκεια του μασάζ, πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της. Τα χέρια μπορούν να αλλάζονται τακτικά, ώστε να μην κουράζονται. Με καθημερινές ασκήσεις για ένα μήνα, παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στο μέγεθος της ανδρικής ηλικίας. Η βελτιωμένη παροχή αίματος όχι μόνο βοηθά να τεντώσει τα σπηλαιώδη σώματα του πέους (προκαλώντας την αύξηση), αλλά και να καθαρίσει τη συμφόρηση στη λεκάνη, η οποία αποτρέπει την προστατίτιδα, το αδένωμα του προστάτη και πολλές άλλες ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος στους άνδρες.

Παύση τεχνικής στάθμισης

Ένας άλλος αρχαίος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του κύριου αρσενικού οργάνου είναι να κρεμάσετε ένα φορτίο πάνω του. Αυτή η μέθοδος είναι κοινή μεταξύ των λαών της Αφρικής: ένα βάρος συνδέεται με το πέος του αγοριού και περπατά μαζί του μέχρι να ωριμάσει. Κάθε χρόνο το βάρος του φορτίου αυξάνεται και καθώς ένας νεαρός μεγαλώνει, το πέος του φτάνει σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος. Σήμερα, οποιοσδήποτε άνδρας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνική εάν είναι εξοικειωμένος με τις αποχρώσεις αυτής της διαδικασίας. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής μπορεί να θεωρηθεί ως το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να επιμηκύνει μόνο την αξιοπρέπεια, αλλά όχι να την κάνει πιο παχιά.

Πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις αποχρώσεις και τα χαρακτηριστικά της, καθώς η μέθοδος είναι τραυματική. Όπως και άλλες μη ριζοσπαστικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους, απαιτεί κανονικότητα και συστηματική προσέγγιση.

Σπουδαίος!!!Θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα ελάχιστο βάρος και να ακούσετε προσεκτικά τα συναισθήματά σας. Σε περίπτωση δυσφορίας ή πόνου, το βάρος πρέπει να μειωθεί. Εάν το φορτίο μεταφέρεται χωρίς ενόχληση, μπορεί να αυξηθεί.

Πριν αρχίσετε να κρεμάτε, θα πρέπει επίσης να ζεσταθείτε ή να ζεστάνετε την περιοχή της βουβωνικής χώρας. Το Jelqing για 3-5 λεπτά είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Η συσκευή στην οποία είναι προσαρτημένο το βάρος μπορεί να αγοραστεί σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα - δεν συνιστάται να το κάνετε χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα. Πρέπει πάντα να ξεκινάτε με το ελάχιστο βάρος που συνοδεύει τη συσκευή. Όταν το φορτίο σταματά, αλλάζει σε βαρύτερο. Όταν περάσει ο χρόνος για τη μεταφορά του φορτίου, η συσκευή αφαιρείται και γίνεται ένα μασάζ ξανά, αυτή τη φορά ηρεμεί. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά επικίνδυνη και το αποτέλεσμα της χρήσης του πρέπει να αναμένεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται καθημερινά, αυξάνοντας σταδιακά όχι μόνο το φορτίο, αλλά και τη διάρκεια μεταφοράς του φορτίου. Προκειμένου να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο κοντά, η συσκευή δεν μπορεί μόνο να μεταφέρεται σε όρθια θέση, αλλά και να βρίσκεται σε θέση ψέματος, με τη θέση του σώματος να αλλάζει τακτικά και να κάθεται. Όλες αυτές οι δυσκολίες αναβάλλουν συνήθως τους εκπροσώπους του ισχυρότερου σεξ και προτιμούν πιο αποτελεσματικές και απλούστερες μεθόδους αύξησης της αξιοπρέπειας τους.

Χρήση ειδικού εξοπλισμού

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Μια εναλλακτική λύση για την ανάρτηση βαρών είναι η χρήση επέκτασης. Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο επιμήκυνσης και αύξησης του όγκου του πέους, σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μειονεκτήματα της προηγούμενης μεθόδου. Εκτός από το γεγονός ότι συμβαίνουν επιμήκυνση και πάχυνση του πέους, ο κίνδυνος τραυματισμού κατά τη χρήση της επέκτασης είναι ελάχιστος - υπάρχει μόνο κίνδυνος εάν δεν τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης.

Τρεις τύποι επεκτατικών έχουν αναπτυχθεί για σήμερα:

 • Loopback;
 • Μέση;
 • Παγκόσμιος.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της επέκτασης είναι η προσιτή τιμή της: η τιμή αυτών των συσκευών είναι προσιτή για κάθε άνδρα. Τα πρώτα αποτελέσματα της χρήσης της συσκευής θα είναι ορατά μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη διαδικασία. Εάν φοράτε τη συσκευή 5 έως 6 ώρες την ημέρα, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος κατά αρκετά εκατοστά και να παγιώσετε αυτό το αποτέλεσμα για πολλά χρόνια. Η εξήγηση για αυτό το αποτέλεσμα είναι απλή: μετά το τέντωμα, οι ιστοί μεγαλώνουν με νέα κύτταρα, γεγονός που επιτρέπει τη λήψη νέων μεγεθών. Ένα λάθος στη χρήση της συσκευής είναι να την σφίξετε υπερβολικά. Δεν αξίζει να το κάνετε επειδή η ροή του αίματος είναι τσίμπημα και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν εμφανίζεται. Ένας χαλαρός σφιγκτήρας είναι επίσης απαράδεκτος καθώς μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της επέκτασης όταν φοριέται.

Διεύρυνση του πέους με επέκταση

Οι εγκοπές στη συσκευή βοηθούν στον προσδιορισμό του "χρυσού μέσου": αξίζει να επισκευάσετε τη συσκευή σε αυτές. Αξίζει να ξεκινήσετε από τα πρώτα σημάδια και τελικά να προχωρήσετε στις αφαιρεθείσες εγκοπές. Η επέκταση φοριέται για αρκετές ώρες αλλά πρέπει να αφαιρείται τακτικά: ο βέλτιστος χρόνος για φθορά και ανάπαυση είναι μια ώρα και 15 λεπτά. Εάν η συσκευή χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, τα αποτελέσματα δεν θα είναι πολύ σύντομα.

Ανεξάρτητα από το πώς ένας άντρας μεγαλώνει το πέος του, μπορεί να συμπληρωθεί με ειδικά καλλυντικά. Αγοράζεται συνήθως με εξοπλισμό επέκτασης. Αυτές μπορεί να είναι κρέμες ή αλοιφές με βάση συστατικά που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Το αποτέλεσμα πρέπει να περιμένει πολύ καιρό με την ατομική εφαρμογή τους, αλλά είναι αρκετά ικανοί να συμπληρώσουν αποτελεσματικά το μασάζ ή την επέκταση.