Πώς η μαγειρική σόδα βοηθά στην αύξηση της αξιοπρέπειας των ανδρών;

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Πολλοί άντρες είναι κατηγορηματικά δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους, οπότε αναζητούν διαφορετικούς τρόπους για να το αυξήσουν. Στο δίχτυ θα βρείτε πληθώρα τεχνικών και συνταγών με μεγάλη ποικιλία συστατικών που υπόσχονται αύξηση του φαλλού.

Πολλά από αυτά είναι απλά άχρηστα και μερικά μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και ανεπανόρθωτη βλάβη. Επομένως, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε αυτές τις πληροφορίες άνευ όρων, πρέπει να τις μελετήσετε προσεκτικά και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Συχνά στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ότι με τη βοήθεια της σόδας μπορείτε να αυξήσετε το σώμα. Είναι πράγματι έτσι και η σόδα βοηθά στην αύξηση του φαλλού έστω και κατά μερικές ίντσες;

Λειτουργεί η μέθοδος;

Η μεγέθυνση του πέους με σόδα είναι μια συνηθισμένη μέθοδος. Μπορείτε να βρείτε πολλές συνταγές και μεθόδους στο Διαδίκτυο, διαβάζοντας κριτικές από άνδρες - αλλά αξίζει να τα εμπιστευτείτε όλα αυτά; Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να καταλάβουμε πώς η σόδα επηρεάζει το σώμα.

Θα πρέπει να ειπωθεί αμέσως ότι η επίδραση της σόδας στην ανάπτυξη των κυττάρων δεν έχει μελετηθεί με κανέναν τρόπο, επομένως είναι απλά αδύνατο να πούμε με 100% βεβαιότητα ότι αυτή η ουσία είναι σε θέση να αυξήσει την αξιοπρέπεια των ανδρών πολλές φορές πάνω από την αύξηση.

Σύμφωνα με το Διαδίκτυο, η σόδα είναι μια μοναδική θεραπεία που μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν όλες τις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της για μεγέθυνση. Στην πραγματικότητα, η σόδα έχει ορισμένες θετικές ιδιότητες, αλλά δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη του φαλλού με κανέναν τρόπο, η επίδρασή της θα είναι εντελώς διαφορετική.

Το διάλυμα σόδας βοηθά στη γαστρίτιδα, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή του λαιμού και χρησιμοποιείται για το ξέπλυμα του στόματος. Τι γίνεται με το μέγεθος του πέους;

Δεν υπάρχει τρόπος να μεγεθύνετε πραγματικά ένα πέος με μαγειρική σόδα - ούτε μια μέθοδος που βρίσκεται στο διαδίκτυο ή οποιαδήποτε άλλη πηγή δεν θα λειτουργήσει. Η σόδα απλά δεν είναι ικανή να επιμηκύνει ή να αυξήσει το μέγεθος του πέους.

Παρόλα αυτά, αυτή η ουσία είναι πολύ χρήσιμη για το ανδρικό σώμα, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς και πότε να τη χρησιμοποιήσετε και σε ποιες δόσεις.

Η σόδα αυξάνει οπτικά το μέγεθος, καθώς μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν επίσης συνταγές με σόδα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, αυξάνοντας την ισχύ. Και με τους δύο συντρόφους, μπορείτε να έχετε την εντύπωση ότι αυτό το εργαλείο βοήθησε πραγματικά στην αύξηση του οργάνου κατά μερικά εκατοστά, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι βραχύβιο ακριβώς επειδή αφαιρούνται οι τοξίνες και αυξάνεται η ροή του αίματος.

Εάν χρησιμοποιείτε συνταγές με σόδα μαζί με άλλες μεθόδους που βοηθούν επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών, τότε σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε πραγματικά αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Οδηγίες ζουμ

Το να πειραματιστείτε με σόδα σε απεριόριστες ποσότητες σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε. Η σόδα αυξάνει την ισχύ στους άνδρες όταν λαμβάνεται από το στόμα. Το διάλυμα σόδας μπορεί να αφαιρέσει τοξικές ουσίες και να έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών. Η προετοιμασία της λύσης είναι απλή - χρειάζεστε μια κουταλιά τσαγιού σόδα και ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Διαλύστε τη σκόνη σε νερό και πιείτε ένα ποτήρι την ημέρα με άδειο στομάχι για 14 ημέρες. Μετά από μια τέτοια πορεία, υπάρχει αύξηση της στύσης, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται. Δεν πρέπει να πίνετε το διάλυμα για περισσότερο από δύο εβδομάδες, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Διαφορετικά, μπορεί να πάθετε δυσπεψία ή απλά να κάψετε το γαστρεντερικό σωλήνα.

Μια άλλη συνταγή με αναψυκτικό για μεγέθυνση πέους που είναι δημοφιλής στο διαδίκτυο αλλά δεν λειτουργεί είναι το τρίψιμο σε πάστα σόδας. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται το πρωί και το βράδυ. Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε μόνοι σας τα ζυμαρικά - για αυτό, ανακατέψτε τη σκόνη και λίγο νερό για να πάρετε ένα μείγμα παρόμοιο σε συνοχή με την ξινή κρέμα. Μια πάστα εφαρμόζεται σε ένα καθαρό γεννητικό όργανο και γίνεται μασάζ με απαλές κινήσεις. Η διαδικασία πρέπει να γίνεται προσεκτικά ώστε να μην βλάψει το ευαίσθητο δέρμα του πέους.

Αυτό το μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός ενός μηνός. Σημειώνεται ότι το μασάζ με πάστα σόδας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και, κατά συνέπεια, αυξάνει τη ροή του αίματος. Δεν συνιστάται η εκτέλεση ενός τέτοιου μασάζ για άτομα αλλεργικά στο διττανθρακικό νάτριο, ακόμη και αν υπάρχουν πληγές και δερματικές βλάβες στο πέος.

Εάν ασχολείστε με ειδικές ασκήσεις για τη μεγέθυνση του πέους και υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός από αυτές, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε μπάνιο με σόδα πριν από τα μαθήματα. Τέτοια λουτρά είναι επίσης αποτελεσματικά για την αύξηση της παρατεταμένης σεξουαλικής επαφής, αλλά πρέπει να γίνονται αμέσως πριν από το σεξ - περίπου μισή ώρα. Το να κάνετε ένα μπάνιο είναι επίσης εύκολο - χρειάζεστε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα για ένα ποτήρι ζεστό νερό, το οποίο ανακατεύεται καλά στο υγρό. Το πέος βυθίζεται στο διάλυμα και διατηρείται για 10 λεπτά. Η σόδα επηρεάζει την ισχύ και τη στύση, δίνει ελαστικότητα στον φαλλό.

Μπάνιο με σόδα για μεγέθυνση πέους

Μια άλλη μέθοδος μεγέθυνσης πέους είναι η συμπίεση. Και πάλι, πρέπει να προετοιμάσετε ένα διάλυμα - μια κουταλιά διττανθρακικών σε ένα ποτήρι νερό. Ένας επίδεσμος ή μια γάζα υγραίνεται με διάλυμα και τυλίγεται σε όλο το μήκος του πέους, συμπεριλαμβανομένης της βαλάνου. Μια τέτοια συμπίεση διατηρείται για 15 λεπτά, ο άνδρας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι εντελώς χαλαρός.

Η σόδα με μέλι χρησιμοποιείται συχνά για τη μεγέθυνση του πέους. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα για χορήγηση από το στόμα. Ένα μέρος σόδας και τρία μέρη μελιού λαμβάνονται αναμεμειγμένα. Λαμβάνετε από το στόμα δύο έως τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα. Ένα τέτοιο φάρμακο αυξάνει επίσης την ισχύ, αλλά πρέπει να λαμβάνεται τακτικά για ένα μήνα, αλλά με διακοπές - 7 ημέρες μετά την εισαγωγή, το ίδιο ποσό διαλειμμάτων και, στη συνέχεια, επαναλάβετε.

Για να επεκτείνετε τα αιμοφόρα αγγεία του πέους, μπορείτε να προετοιμάσετε μια αλοιφή που πρέπει να τρίψετε στο πέος. Για να το ετοιμάσετε θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και μια κουταλιά διττανθρακικό νάτριο.

Προσθέστε λίγο νερό για να γίνει μια πάστα. Τρίψιμο ενώ κάνετε ντους, πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στη βάλανο.
Στην παρακάτω συνταγή, τα συστατικά είναι αρκετά ακραία - ένας αστερίσκος και η σόδα. Η χρήση ενός τέτοιου μείγματος μπορεί να προκαλέσει έντονο ερεθισμό και πόνο, γι' αυτό μην ρισκάρετε! Για να ετοιμάσετε την αλοιφή θα χρειαστείτε μια κουταλιά σόδα και λίγο βάλσαμο - στο μέγεθος ενός κεφαλιού σπίρτου.

Κάντε μασάζ πριν το ντους. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπλύνετε καλά το πέος μετά τη χρήση μιας τέτοιας αλοιφής και σε καμία περίπτωση μην κάνετε αμέσως σεξ - θα δώσετε στον σύντροφό σας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με τη μορφή καψίματος και πόνου. Αυτή η αλοιφή έχει επίσης δράση ενίσχυσης της κυκλοφορίας και αγγειοδιασταλτικής δράσης.

Προφυλάξεις

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, αν και κανένας ειδικός δεν θα εγκρίνει τέτοιες μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Δεν συνιστάται για εφήβους.

Παρατηρήστε προσεκτικά τη δοσολογία, μην χρησιμοποιείτε πολλή σκόνη ταυτόχρονα, τόσο για χορήγηση από το στόμα όσο και για παρασκευή αλοιφών. Εάν χρησιμοποιείτε αλοιφή με σόδα και άλλα συστατικά, μην το παρακάνετε, μην προκαλέσετε τραυματισμό.

Μετά την εφαρμογή κομπρέσων και αλοιφών, το όργανο πρέπει να ξεπλυθεί καλά για να αποφευχθεί ο ερεθισμός.

παρενέργειες

Αν μιλάμε για τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες μεθόδους και συνταγές, αυτές μπορεί να είναι αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμός, μικροτραύμα στο πέος. Η συνεχής λήψη ενός συμπυκνωμένου διαλύματος διττανθρακικού νατρίου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα. Μην παρασυρθείτε πολύ με συνταγές για πολλαπλασιασμό στο σπίτι, η σόδα εξακολουθεί να είναι μια χημική ουσία.

άλλες τεχνικές

Παράλληλα με τέτοιες συνταγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλες μεθόδους που θα επηρεάσουν θετικά την ανδρική ισχύ, αν δεν αυξήσουν το μέγεθος του πέους. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση μιας αντλίας επέκτασης ή κενού, ένα ειδικό μασάζ jelqing (αυνανισμός). Αξίζει να δοθεί αρκετή προσοχή στη διατροφή - τα προϊόντα για την υγεία των ανδρών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινά, να περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα.

Είτε είναι αλήθεια είτε όχι - η μεγέθυνση πέους με σόδα, εξαρτάται από εσάς. Από επιστημονική άποψη, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το πέος μπορεί να αυξηθεί σε μήκος και διάμετρο με αυτόν τον τρόπο, αλλά η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιείται σωστά και σε συνιστώμενες ποσότητες.