Πώς να μεγεθύνετε το πέος

Η ανάπτυξη ενός άνδρα, όπως και η εθνικότητά του, δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους

Σε μια προσπάθεια να απαλλάξουν τον κόσμο από τις καταστροφές που σχετίζονται με το σύνδρομο του μικρού πέους, οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από μελέτες και επιστημονικές εργασίες. Μάζεψαν δύο ντουζίνες άντρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων μαύροι και Ασιάτες, και μέτρησαν το πέος τους. Ως αποτέλεσμα, το μήκος του 90% των υποκειμένων ήταν της τάξης των 12-16 cm, οι τυχεροί με όργανο μεγαλύτερο από 20 cm αντιστοιχούσαν στο 1%.

Για να μπείτε σε αυτό το ποσοστό, πρέπει να σκεφτείτε μεθόδους αύξησης του μεγέθους του φαλλού. Σας λέμε πώς να πετύχετε σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι και προσφέρουμε μερικές ταπεινές συστάσεις.


Είναι δυνατή η αλλαγή των παραμέτρων του πέους

Ένα μέλος είναι ένα λεπτό πράγμα. Το μέγεθός του δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με όλες τις άλλες παραμέτρους του σώματος όπως μύτη, πόδι, μέγεθος χεριού, ύψος, βάρος.Δεν εξαρτάται από την εθνικότητα, τη φυλή, αλλά μπορεί να αυξηθεί με επιτυχία. Μια σειρά από ειδικές συσκευές, τεχνικές, η σωστή διατροφή και η πρόσθετη υποστήριξη το διασφαλίζουν. Η ανάπτυξη εμφανίζεται σε μήκος και περίμετρο.

Ποια είναι η διαδικασία διόρθωσης των ιστών των οργάνων;

Μια στοχευμένη επιρροή του φαλλού οδηγεί σε αύξηση της μάζας του πέους. Στη διαδικασία εμπλέκεται σπογγώδης ιστός, το κέλυφος (χιτώνας) σταδιακά τεντώνεται. Αυτό το καθιστά ένα όμορφο, πολύ ελκυστικό αντικείμενο για τις γυναίκες.

Η διόρθωση βασίζεται:

  • αγγειακές τεχνικές- Η προπόνηση οδηγεί σε πρήξιμο του κορμού, που επηρεάζει τα αγγεία. Τα φορτία καθορίζονται με βάση τον τύπο του εξοπλισμού και τους στόχους που έχουν τεθεί. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει jelq, αντλία, σφιγκτήρα.
  • τεχνικές σχεδίασης- Καθορίστε την επέκταση σε μήκος. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μεταφορά ενός πρώην, φορείο, χειροκίνητο τέντωμα, κρέμασμα?
  • βοηθητικό αποτέλεσμα στο σώμα- Μασάζ, βοτανοθεραπεία, βιταμίνες, τζελ, κρέμες, λουτρά.

Ας αναφέρουμε τη ριζική χειρουργική οδό. Το όνομά του είναι συνδεσμοτομή. Η χειρουργική επέμβαση γίνεται από οποιονδήποτε έχει το σωστό επίπεδο υγείας.

Πώς να συμπεριφέρεστε στο σπίτι

Κατανοήστε τις βέλτιστες πρακτικές που οδηγούν στην ανάπτυξη. Είναι αυτοί που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις από χαρά μετά από μερικούς μήνες προπόνησης.

jelqing

Τεχνική μεγέθυνσης πέους Jelqing στο σπίτι

Αυτή είναι η καλύτερη χειροκίνητη τεχνική. Το Jelq είναι στεγνό και υγρό, το οποίο χαρακτηρίζεται από την παρουσία λίπανσης. Η άσκηση αντλεί μεγάλη ποσότητα αίματος στον πυρήνα. Η ελεγχόμενη ζημιά έχει ως αποτέλεσμα αύξηση του πάχους και του μήκους ή και των δύο επιπτώσεων μαζί. Μετά από μερικούς μήνες προπόνησης, θα φτάσετε + 0, 5 cm σε μήκος και + 2-3 mm σε περίμετρο.

τέντωμα

Το χειροκίνητο τέντωμα επιτρέπει σε έναν άνδρα να αυξήσει το μέγεθος του πέους σε μήκος

Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε χειροκίνητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για ανάπτυξη, προετοιμασία για τέντωμα μυών και συνδέσμων. Μετά τη χειροκίνητη προπόνηση, είναι εύκολο να κάνετε το πέος να προχωρήσει με φορτία κρούσης. Η κύρια αύξηση είναι κατά μήκος. Υπάρχουν διαδρομές A, V, μονές, αντίστροφες διαδρομές, BTS. Μετά από έξι μήνες προπόνησης, θα κερδίσετε με αυτοπεποίθηση 2 έως 4 cm.

Τι χάπια να χρησιμοποιήσετε

Το φαρμακείο αναφέρεται σε βοηθητικές μεθόδους αύξησης. Η υποστήριξη δίνει τόνο, αποκαθιστά γρήγορα το σώμα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Κατά την εφηβεία, δρουν πιο σοβαρά ορμονικά φάρμακα.

Προσοχή στα φυτικά σκευάσματα που αυξάνουν τη λίμπιντο, την αντοχή κατά τη συνουσία και τον βαθμό στύσης. Λόγω της πλήρους ροής του αίματος, μεγεθύνουν οπτικά το πέος.

Τα χάπια βοηθούν με διάφορους ερωτικούς χουλιγκανισμούς. Το κύριο πράγμα είναι να παίρνετε το χάπι εγκαίρως.

Ασκήσεις και μασάζ στο σπίτι

Το μασάζ διεγείρει τέλεια την κυκλοφορία του αίματος. Θα πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ενώ οι ιστοί είναι ελαστικοί και τα κύτταρα του φαλλού είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα να αναγεννηθούν.Το σετ διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Η τεχνική είναι φιλική προς άλλες μεθόδους επιρροής.

Πρόσθετες ασκήσεις τεντώνουν δυναμικά τα σπηλαιώδη σώματα, τις διαγώνιες ίνες του χιτώνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλή απόδοση. Το μήκος, το κεφάλι, η περίμετρος μεγαλώνει. Προσοχή στην τεχνική σχοινιού, συμπίεση ώθησης, συμπίεση σφουγγαριού.

Βότανα, αφεψήματα και αφεψήματα με βάση αυτά

Τα φαρμακευτικά βότανα κάνουν την προπόνηση μεγέθυνσης πέους πιο αποτελεσματική

Τα βότανα και τα φάρμακα που βασίζονται σε αυτά δρουν με τον πιο φυσικό τρόπο. Ξέρουν πώς να εξαλείψουν τις αιτίες της ανικανότητας, να βελτιώσουν την απόδοση της άσκησης και να αυξήσουν την αντοχή. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναιΕπίδραση στο μεταβολισμό και τη χοληστερόλη. Είναι απαραίτητο για τη σωστή παραγωγή τεστοστερόνης.. Καλύτερα βότανα: Epimedium, Ginseng, Eurycoma longifolia.

βοήθεια σόδα

Η συνηθισμένη σόδα μπορεί να λευκάνει τα πράγματα και τα δόντια, να αφαιρεί λεκέδες και να μεγεθύνει το πέος. Αυτή η υπερδύναμη βασίζεται στη βελτίωση της ροής του αίματος. Αρκεί να βάλετε λευκή πούδρα για μπάνια ή μασάζ. Το μέτρο είναι προσωρινό, αλλά βοηθά σε μια πικάντικη στιγμή.

προέκταση ή φορείο

Φορείο για τέντωμα μήκους πέους στο σπίτι

Το κενό και οι μηχανικές προεκτάσεις λειτουργούν με βάση την αρχή της έλξης των ράβδων. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η συσκευή συμπίεσης-απόσπασης της προσοχής όταν τεντώνει τα σπασμένα άκρα. Εάν ο στυτικός ιστός και ο χιτώνας αλβουγκίνια τεντωθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό διεγείρει τον ιστό να αναπτυχθεί.Φοράτε τη συσκευή 6-8 ώρες καθημερινά.Μετά από ένα χρόνο εκπαίδευσης θα παρατηρήσετε 30% αύξηση στο μήκος σε σύγκριση με το πρωτότυπο.

Βασικά, κατασκευάζονται διαστολείς κενού. Αυτό είναι ένα ισχυρό σύστημα ζώνης που πρέπει να τυλιχτεί γύρω από τους γοφούς με μια ζώνη και να στερεώνει τους συνδετήρες στο κεφάλι. Η συμπίεση του μήκους του ιμάντα θα επιτύχει την επιθυμητή τάση. Το άμεσο ανάλογο του προέκτασης δίνει ένα συν σε μήκος.

Η πραγματική δράση της αντλίας

Η αντλία κενού θα επιτρέψει σε έναν άνδρα την ανάπτυξη του πέους τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος

Η άντληση είναι η καλύτερη τεχνική. Λειτουργεί τόσο κατά της συμφόρησης όσο και της στυτικής δυσλειτουργίας. Τα μπουκάλια νερού και αέρα επιβαρύνουν το κυκλοφορικό σύστημα του κορμού. Το τέντωμα επηρεάζει τον χιτώνα και το σπογγώδες σώμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια σταθερή αύξηση σε όλα τα μέτωπα.

Όσον αφορά την ανάπτυξη, τα δείγματα αέρα δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, διαφορετικά θα λυπηθείτε με απογοήτευση.

κρέμες, τζελ και σπρέι

Υπάρχουν σπρέι που βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια της άσκησης

Αυτό είναι ένα βοηθητικό μονοπάτι. Τα τζελ, τα σπρέι και οι κρέμες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, παρέχουν πλήρη προθέρμανση, προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία από θρόμβους και τραυματισμούς. Υπάρχουν φάρμακα που επιταχύνουν την επούλωση των πληγών, διεγείρουν το μεταβολισμό και την αναγέννηση των κυττάρων. Όλα αυτά όμως λειτουργούνχωρίς εκπαίδευση, τέτοια υποστήριξη δεν θα λειτουργήσει.

Ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος - ακροφύσια

Διάφορα ακροφύσια βοηθούν στην προσωρινή μεγέθυνση του πέους

Τα παιχνίδια - τα ακροφύσια αυξάνονται αμέσως από 2 σε 10 cm, αραιώνοντας τέλεια τον συνηθισμένο κύκλο των γλυκών αισθήσεων. Τα μοντέλα είναι διαφορετικά - ρεαλιστικά ή ευφάνταστα, με διέγερση του εαυτού σας, ενός συντρόφου, με ή χωρίς δόνηση. Ωστόσο, αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο που λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

κριτικές ανδρών

Δείτε τις κριτικές των τυχερών που κατάφεραν να περπατήσουν αυτό το μαγευτικό μονοπάτι.

  • «Στις αρχές της εφηβείας μου ανησυχούσα πολύ για το ύψος μου, ντρεπόμουν να πάω όπου μπορούσα να είμαι γυμνή. Στην αρχή δοκίμασα ειδικές τεχνικές γιόγκα, Wu-Shu. Δωρεάν. Ένα χρόνο αργότερα αγόρασα έναν πρώην. Παραδόξως, ο παππούς μου με έβαλε σε αυτό. Στη Σοβιετική Ένωση ήταν στην αρχή της σεξολογίας και ασχολήθηκε με αυτό το θέμα σοβαρά και επιστημονικά.

    Μετά από ένα μήνα χρήσης, η διαδικασία σκάει. Τον τρίτο μήνα πρόσθεσα μια αντλία, έκανα ασκήσεις και αγόρασα μια κρέμα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Πρόσφατα πέρασα το εξάμηνο ορόσημο. Αποτέλεσμα: Σίγουρη ανάπτυξη μήκους +4, 1 cm, ανάπτυξη περιφέρειας +1, 3 cm.

  • «Έμοιαζα λυπημένος στα 12 εκατοστά μου μέχρι τα 25 μου. Όταν χτύπησε η επετειακή επιτυχία, άρχισα να δουλεύω για το αποτέλεσμα. Φυσικά ξεκίνησα με τον Jelq. Τα παιδιά από τα φόρουμ βοήθησαν στη δημιουργία ενός προγράμματος για έναν νεαρό μαχητή. Μετά από 6 εβδομάδες άρχισα να προσθέτω διατάσεις, κρεμάστρα.

    Χρησιμοποιώ τακτικά τζελ και κρέμες. Μέχρι στιγμής έχω κερδίσει 2 εκατοστά σε 4 μήνες χτίσιμο πέους. Δεν έχω σχέδια να σταματήσω, θέλω να μεγαλώσω στα 16 εκατοστά.

συμπέρασμα

Σας προειδοποιούμε ότι δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος. Όλες οι τεχνικές, οι προσομοιωτές απαιτούν σκληρή και συστηματική δουλειά. Κάντε υπομονή, ξεκινήστε με προγράμματα για αρχάριους, αυξήστε σταδιακά το φορτίο, θα μεγαλώνετε μέρα με τη μέρα.