Πώς να αυξήσετε τον όγκο ενός μέλους. Μόνο πραγματικοί και αποτελεσματικοί τρόποι

Η μεγάλη ουρά είναι αποτέλεσμα τεχνικών πύκνωσης

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται για τη μεγέθυνση του πέους.Η πρακτική επιβεβαιώνει ότι είναι δυνατόκαι υπάρχουν κάποιες μέθοδοι όπου ο άντρας δεν χρειάζεται καν να βγει από το σπίτι και να το πληρώσει.

Κάθε μία από τις μεθόδους πύκνωσης πρέπει να εξεταστεί με περισσότερες λεπτομέρειες. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας ή άλλης επιλογής, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματά τους και λάβετε μια τελική απόφαση.πότε να το κάνετε

Πριν μιλήσουμε για τον τρόπο αύξησης της διαμέτρου του πέους, θα πρέπει να υποδεικνύονται οι ενδείξεις για τέτοιους χειρισμούς.

 • Πρώτη ένδειξη- ανεπαρκής διάμετρος, που δεν επιτρέπει την απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και τη διαταραχή της σεξουαλικής επαφής.
 • Δεύτερος- συναισθηματική και ψυχολογική δυσαρέσκεια με τη διάμετρο, η οποία οδήγησε σε απομόνωση και προβλήματα στην καθημερινή σεξουαλική ζωή.

Και οι δύο ενδείξεις ισχύουν για όλες τις παραλλαγές μεγέθυνσης πέους.

Αν και ο λόγος για την αλλαγή του πλάτους του πέους δεν περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, υπάρχει ένας περιορισμός που σίγουρα δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση της επέμβασης.
Αυτός ο περιορισμός είναι η ψυχολογική συμβουλευτική. Όταν ένας ιατρός προσδιορίζει ότι το πρόβλημα έγκειται στην αντίληψη των σωματικών λεπτομερειών. Ένας άντρας δεν θα είναι ικανοποιημένος ούτε με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ούτε ένας χειρουργός δεν θα κάνει την επέμβαση. ΑΛΛΑμια τέτοια συμβουλή είναι υποχρεωτική.πριν συζητήσετε τη χειρουργική επέμβαση.

Πώς να μεγεθύνετε ένα πέος σε διάμετρο: πραγματικοί τρόποι

Μια γυναίκα θα εκπλαγεί από το μέγεθος του πέους σας

Παραθέτουμε πολλές επιλογές για μεγέθυνση πέους σε διάμετρο:

 • Οι κρέμες - όπως αλοιφές, τζελ και σπρέι - αντιπροσωπεύονται από μια σειρά από φυσικά συστατικά, τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν διαφανείς ή υπόλευκες ουσίες.
 • Οι αλοιφές είναι άχρωμες ή υπόλευκες θεραπείες που στοχεύουν όχι μόνο στην πάχυνση, αλλά και σε πρόσθετα αποτελέσματα, όπως η αυξημένη ευαισθησία.
 • Τα τζελ είναι διαφανείς ή ελαφρώς θολές ουσίες, ως επί το πλείστον άοσμες ή με ελαφρύ άρωμα των συστατικών.
 • Τα σπρέι είναι άχρωμες, κυρίως άοσμες ουσίες.
 • Οι ασκήσεις γίνονται εύκολα στο σπίτι. Γίνονται απλά στο χέρι.
 • Οι αντλίες είναι μια εύκολα διαθέσιμη συσκευή που αγοράζεται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κατάστημα οικείων αγαθών της πόλης.
 • Τα εξαρτήματα - όπως και οι αντλίες, είναι εύκολο να τα βρείτε στα σεξ. Σε αντίθεση με τις αντλίες, ωστόσο, δεν έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά επιτρέπουν μόνο στο όργανο να πυκνώσει και να επιμηκυνθεί κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • Η επέμβαση είναι η πιο δοκιμασμένη μέθοδος, που απαιτεί χρήματα και σοβαρή ηθική προετοιμασία.

Κάθε μία από αυτές τις επιλογές είναι ευεργετική με τον δικό της τρόπο.

Η ουσία των μεθόδων και τα πλεονεκτήματά τους

κρέμες, αλοιφές και τζελ

Η πάχυνση του πέους με κρέμες, αλοιφές, τζελ, σπρέι και ταμπλέτες μπορεί να συνδυαστεί σε μια ομάδα προϊόντων που εφαρμόζεται επιφανειακά, δηλαδή στο δέρμα. Όλα αυτά χωρίζονται υπό όρους σε τρεις ομάδες:

 • Βραχυπρόθεσμα, η επίδρασή τους παρατηρείται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του σεξ και χρησιμοποιούνται μόνο πριν την έναρξη της οικειότητας.
 • Μακρύς, που δίνουν αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιούνται συχνά σε μαθήματα για τουλάχιστον ένα μήνα.
 • Βοηθητική, τέτοιες ουσίες σας επιτρέπουν να ενισχύσετε την επίδραση ασκήσεων, αντλιών ή μασάζ και χρησιμοποιούνται μόνο σε συνδυασμό με τέτοιες μεθόδους.

Η αρχή της δράσης τέτοιων φαρμάκων είναι σχεδόν η ίδιαΣτόχος είναι η διαστολή των αγγείων του πέους.Η ροή του αίματος αυξάνεται και ο στυτικός ιστός επεκτείνεται. Αυτό δίνει ένα παχυντικό αποτέλεσμα.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των τζελ, κρέμων, αλοιφών, σπρέι είναι ότι εφαρμόζονται στο δέρμα και απορροφώνται γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά λεπτά τρίβοντας την εφαρμογή τους.Δεν αφήνουν ίχνη εξωτερικά.

γυμνάσια

Οι ασκήσεις είναι ποικίλες και για εκείνους τους άνδρες που επιλέγουν αυτήν την απάντηση στην ερώτηση "πώς να αυξήσετε τον όγκο του πέους", θα ανοίξουν πολλές επιλογές για περαιτέρω δράση.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια άσκηση που είναι ουσιαστικά παρόμοια με το άρμεγμα (jelqing). Ένας άντρας τον ψάχνειημι-όρθια κατάσταση του πέουςκαι το περικλείει με τον αντίχειρα και το δείκτη, σχηματίζοντας ένα δακτύλιο γύρω από τη ρίζα.

Η τεχνική jelqing βοηθά στη μεγέθυνση του πέους

Σιγά σιγά κάνει μια κίνηση προς το κεφάλι και σταδιακά αυξάνει την πίεση των δακτύλων του. Ήδη κοντά στο κεφάλι του χεριού αλλαγή. ΤέτοιοςΗ διαδικασία είναι απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από 10-15 λεπτά.

Υπάρχει μια άλλη όχι λιγότερο απλή άσκηση που διαρκεί μόνο 5 λεπτά. Στοχεύει στο πάχυνση του κεφαλιού και του άξονα του πέους. Με το ένα χέρι, ο άνδρας πιάνει το πέος στη βάση και στερεώνει την περιοχή κάτω από το κεφάλι με τον αντίχειρα και το δείκτη, επίσης κλειστό σε δακτύλιο, όπως στην πρώτη άσκηση. Στη συνέχεια, το μέλος σύρεται προς τα κάτω, προς τα δεξιά, προς τα αριστερά. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις.

Το όφελος της άσκησης είναι ότι δεν απαιτεί επένδυση χρημάτων.Και ο χρόνος που δαπανάται για την εφαρμογή τους είναι αρκετά μικρός και δεν θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην κατάρτιση ενός ημερήσιου προγράμματος.

Η χρήση της αντλίας εγγυάται τη μεγέθυνση του πέους

γοβάκια

Οι αντλίες είναι αντλίες, το αποτέλεσμα των οποίων επιτυγχάνεται δημιουργώντας ένα κενό γύρω από το πέος, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος σε αυτό και προκαλεί την επέκταση των σπηλαιωδών σωμάτων λόγω της αφθονίας των αιμοφόρων αγγείων.

Αυτές οι συσκευές είναι αρκετά εύκολες στη χρήση. Η αντλία τοποθετείται στο πέος, σταθεροποιείται και στη συνέχεια εγχέεται αρνητική πίεση με τη βοήθεια ενός αχλαδιού. Ταυτόχρονα, το μανόμετρο σας εμποδίζει να παρασυρθείτε και να προκαλέσετε πόνο, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το επίπεδο πίεσης που απαιτείται.

Το πλεονέκτημα των αντλιών είναι η σχετικά χαμηλή τιμή και η ευκολία χρήσης τους..


ακροφύσια

Τα τζετ είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για όσους σκέφτονται σοβαρά πώς να μεγεθύνουν το πέος. Αυτοί είναιχρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του σεξκαι σας δίνει μόνο την αίσθηση του αυξημένου όγκου του πέους, που σας επιτρέπει να έχετε ζωντανή σεξουαλική επαφή.

Εξάρτημα κόκορα για αύξηση του μεγέθους κατά τη διάρκεια του σεξ

Επιπλέον, μια μεγάλη ποικιλία υλικών, σχημάτων και χρωμάτων σας επιτρέπει να εμπλουτίσετε και να ενισχύσετε τη σεξουαλική επαφή. Τα ακροφύσια παχαίνουν ή μακραίνουν. Θα είναι χρήσιμο για έναν αρχάριο να εξοικειωθεί με τις δυνατότητες της εφαρμογής τους.

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους εγγυάται αποτελέσματα

λειτουργία

Λειτουργία -το πιο ριζοσπαστικό, αλλά η μόνη μέθοδος που θα δώσει ακριβώς το αποτέλεσμα που σχεδιάζει ο άντρας.

Επιλογές για χειρουργική πάχυνσης πέους:

 • μεταμόσχευση μυϊκού ιστού, που πραγματοποιείται με τη συλλογή υλικού από τη μασχάλη ή από τους μύες της πρέσας.
 • λιποπλήρωση, συνίσταται στη μετακίνηση του λιπώδους ιστού του ασθενούς από τις προβληματικές περιοχές κάτω από το δέρμα του πέους.
 • εμφυτεύματα γέλης, μια αρκετά υποσχόμενη επιλογή, για την οποία χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά υλικά.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της επέμβασης είναι ότι χωρίς ασκήσεις, αλοιφές, κρέμες και αντλίες, δίνει αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι να διαλέξεις τελικά

Επιλογές πάχυνσης πέουςποικίλο, ένας άντρας έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να καθοδηγείται στη λήψη αποφάσεων από τις οικονομικές του δυνατότητες και την ταχύτητα με την οποία θα επιτευχθεί το αποτέλεσμα.

Όταν δεν υπάρχει βιασύνη να πάρεις μια απόφαση,Μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως όλες τις θετικές και αρνητικές πλευρέςεκείνες οι μέθοδοι που έλκονταν περισσότερο από άλλες.